| Dru a întrebat:

Imi place de un baiat. L-am cunoscut prin vara trecuta e mai mare ca mine el are 23 eu 15, uneori imi acorda atentie maxima, alteori parca nici nu exist, uneori imi da de inteles ca ma place alteori nimicstraight facepentru mine parca orice atentie conteaza, daca m'a luat de mana simt fluturasi, etc.Ne vedem zilnic, oare el ma place? Ce sa fac ca sa-mi acorde mai multa atentie?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Esti prea cruda pentru o relatie cu un barbat, gandeste-te in perspectiva si lasa-l in pace, vezi-ti de scoala.

8 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar nu vreau sa te descurajez straight face el e barbat si tu adolescenta si e posibil ca fiind o asa mare diferenta intre voi sa`si cam bata joc de sentimentele tale. Asa de mare e diferenta si intre ai mei parintihee hee dar n`are nici o legatura. Dar depine... poate ca te place dar cand e plictisit atunci n`are chef de tine...

| Razvan a răspuns:

Cred ca ii place destul de mult sa se joace cu tine si cu sentimentele tale.Nu te lasa amagita de jocul lui stupid. Daca te placea cu adevarat, lucrurile stateau altfel. Pune punct acestui jocwinking

| madalicious a răspuns:

Se joaca cu tine, atata tot. Stai numai sa vezi cand apare una mai buna si mai mare ca tine, fuge in 4 labe la ea si uita de tine.

| RoxiutzaRux a răspuns:

Am avut si eu o prietena care a fost in aceeasi situatie ca tine, dar relatia lor nu a durat decat cateva saptamani.Depinde de ce intentii are el... iar tu deja incepi sa-ti dai seama de ce fel de om este. Aparentele inseala!

| Bianca_3626 a răspuns:

Pai pot sa-ti spun ca si mie mi se intampla ceva de gen.mda cand e singur ma baga in seama cand e cu prietenii isi bate joc.Eu zic sa-ti faci putin curaj si sa-l intrebi. Dar cand e singur.Nu vei avea de pierdut.Ci poate de castigat.
A.Si daca te refuza, Ii poti spune"Eu zic sa te mai gandesti"Si pleci. Ii vei da de ganditwinking

| Dru explică:

Stiu ca e destul de mare diferenta intre noi doi, dar face unele chestii care cu alte fete nu le face, sau cel putin eu nu am vazut sa faca.Si multi mi-au zis ca atunci cand vorbeste cineva cu el si eu sunt prin preajma se pierde uitandu-se la mine si lasa omul care vorbeste cu el sa vorbeasca singur, iar la urma il roga sa repete fiindca nu era atent... thinking Eu una sunt f confuza, dar multumesc mult de sfaturi:X

| Tzt a răspuns:

Acum fara suparare, eu cred ca diferenta dintre voi doi este destul de mare si o relatie cu un baiat de varsta lui nu prea ar tine...plus ca tu la 15 ani presupun ca nu ai avut relatii sexuale iar el slava Domnului ca orice barbat la varsta asta e trecut prin multe in domeniu asta ...asa ca ar trebui sa te gandesti la toate consecintele si ca ai putea sa iti strici viata cu asta, eu zic sa cauti un baiat de varsta ta care sa te placa cu adevarat

| Dru explică:

Sa stii ca nu m-am gandit la asta thinking buna idee` am mai vorbit si cu niste prietene si m'au sfatuit sa incerc sa uit de el, fiindca sigur nu am sanse la el.Multumesc mult de raspunsurikiss.