anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat... nu are pr. dar am incercat sa-i zic daca vrea sa fie pr meu... mi-a zis ca se gandeste. si seara mi-a zis ca are pr...desi nu avea...straight face... ce sa fac...cum sa reactionez.straight face
se poarta frumos cu mine... suntem prieteni... dar as vrea mai mult...happy... dati-mi un sfat... ce sa fac...crying.habar nu am cum sa reactionez...crying

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa nu ii dai att si sa fcc pe inbd. Sa vz ca el o sa vrea sa ft pr.

| St!L a răspuns:

Cred ca era mai bine daca nu prescurtai atat...mai intelegeau si cei de pe site ceva... Daca tot m-am obosit sa raspund la intrebarea asta o sa-ti dau si un sfat: baiatul acela ori nu e pregatit pentru o relatie cu tine si a inventatt ca are prietena, ori chiar are prietena si asta inseamna ca nu te merita cu adevarat daca a renuntat la tine pentru aceea fata.

| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Desi stiu ca te doare si ca te simti ranita nu-i arata incearca sa te porti fireste, normal ca si cum discutia cu el pe tema prietenei nu a avut loc, si atunci daca este pentru tine va intelege! mult noroc! nu dispera, cu rabdare desi suntem in secolul vitezei mergi la relanti!