Acum depinde.Din moment ce ti-a zis chestia asta, inseamna ca tipul, in caz ca o sa fiti impreuna, nu o sa fie doar cu tine(o sa mai fie si cu altele) si avand in vedere ca se intelege foarte bine cu tine nu vrea sa te raneasca.(stiu asta din cauza ca asa sunt si eu ).Dar acum nu zic ca e adevarat ceea ce zic, ar trebui sa vorbesti cu el in cel mai serios mod posibil si sa vezi de ce anume crede ca o sa iti raneasca sentimentele.. Multa bafta >
Vedeti? va mai spune si omu ca poate sa iti strice reputatia, voi tot cu el vreti sa fiti! chiar nu va inteleg.Si dupa veniti pe site si va plangeti.Nu stiu de ce mai vreti sfaturi
@Marian tu nu stiu de ce te bagi, esti si tu nou pe site si te bagi si tu! eu de cand sunt pe acest site, numa intrebari de acest gen am vazut! Da, sunt singur si, ce? crezi de aia nu mai pot eu, daca m-as uita si eu dupa toate vagaboandele, si pitipoancele nici nu as fi singur! Asa ca, nu te mai baga si tu in seama mai ales daca esti si nou pe site
Ionika auzi daca tu esti singur si vai de tine crezi ca si altii sunt la fel? asa ca te rog vb in numele tau...
Eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa ii spui ce simti, adica, ca cu toate ca sti ca ar fi posibil ca el sa iti strice reputatia tu totusi iti doresti sa fi cu el
Ai putea fi cu el numai in cazul in care relati ta cu elare niste reguli bine stabilite