| ioanaax_9433 a întrebat:

imi place de un baiat si e chiat foarte dragut. i-am spus ca il plac si el a spus ca ma place asa si asa. vorbesc cu el zilnic si se vede ca ma place dar ii este rusine sa imi spuna. cum sa il intreb daca vrea sa fie cu mine big grin?
va roog sad dau funda!

4 răspunsuri:
| effect a răspuns:

Pai daca vorbiti e foarte bine pentru ca asa ajungeti sa va cunoasteti mai bine
Mai incearca sa i spui ca te plictisesti in casa ca sa gasesti motive sa iesi cu el pe afara:-)
Si daca vezi ca te apropii de el, poti incerca sa vorbesti mai deschis si sa l intrebi daca nu ar vrea sa aiba o prietena...chestii de genu :-)
Multa bafta!

| pisoias29 a răspuns:

Simplu happy cum ne spui si noua! fa-ti curaj, nu lasa timpul sa treaca... cu timpul trec toate

| AngeLofDeaD a răspuns:

Pai esti fata asa ca mai bine mai astepti sa iti ceara el asta
dar daca nu o face, ii ceri o intalnire sau daca iti este rusine, ai putea sa convinge cativa prieteni sa va organizeze o intalnire dar tu te prefaci ca nu stiai nimic si nici el nu trebuie sa stie
la intalnire, (daca merge) ai putea deschide un subiect despre cupluri si asa mai departe
si astfel inca 2 inimi se unesc si iubirea isi face aparitia

| MissSunshine_9230 a răspuns:

Cand aveam probleme de genul acesta (prin clasa a IX-a, a X-a) pe una dintre ele am rezolvat-o in felul urmator. Era ziua mea de nastere si m-am dus unde lucra tipul (era la un magazin de componente PC) si i-am dat un biletel scris dragut de mana mea cu funda in care i-am scris ca el ar fi cel mai dragut cadou daca ar vrea sa vina la party. Ma rog, nu stiu daca la tine e cazul sa fie ziua ta... dar daca nu ai curajul sa il intrebi direct poti apela la un astfel de truc (cam invechit dar la mine a mers).