Din partea mea puteți FILTRA până nu mai puteți dar mai plăcut ar fi să FLIRTAȚI amândoi.
Lăsând gluma la o parte, până nu încerci, n-ai să reușești să ți-l scoți din minte așa că află, discret dacă poți, care-i sunt pasiunile, ce filme/seriale/cărți/sporturi îi plac, documentează-te în privința lor astfel încât să-l poți aborda oricând în legătură cu aceste subiecte. Va deveni și el interesat când va "descoperi" că aveți pasiuni comune. Sunteți colegi, puteți deveni prieteni dacă aveți ceva în comun iar până la ceva mai mult decât atât e doar un pas. Baftă!
N-a zis nimeni să-i declari dragostea ta nemuritoare din prima zi. Oricum nu-i indicat s-o spui prea devreme, dacă nu vrei să se profite de tine. Vei ști când e momentul atunci când ai să ajungi la acel nivel al unei relații.
Flirtul reprezintă conversația ușoară dintre un bărbat și o femeie, prin care persoanele respective se tachinează și-și răspund cu aluzii de dragoste. Mai înseamnă și o relație fără profunzime, dar ne vom opri doar la prima definiție.
Ceea ce ți-am spus eu este cum să abordezi un tip și ce să faci ca să ai ce vorbi cu el, încercând între timp să vedeți dacă se înfiripă ceva între voi, n-am sugerat să săriți direct unul pe altul
Lasa-l pe el sa faca primul pas!
ca sa nu risti un refuz, ca el poate flirteaza cu jumatate de clasa, dar tu nu ti-ai dat seama.
Invata sa vorbesti si sa scrii corect romaneste, ca esti fata mare de acum si te faci de rusine in fata oamenilor, te tii dupa baietii, dar habar nu ai ca nu se filtreaza nimic la baieti, poate FLIRTEAZA cu ei. (A filtra - inseamna a strecura, a separa).
Ca sa nu te faci de rusine si sa te refuze baiatul, lasa-l pe el sa faca avansurile, ca s-ar putea sa nu fii priceput tu prea multe din flirtul lui, daca face asta si cu alte fete.
Flirtează, dar să nu îi spui tu să fie într-o relație cu tine, lasă-l pe el. Este și el om la fel că tine, nu are nimic. Sper că te-am ajutat, dacă se întâmplă asta, fundă!
Poti sa comunici cu el mai des sa vezi ce reactie are. Parerea mea e ca nu trebuie sa te hazardezi si sa gandesti clar. Acum nah, ce sa-i faci, asa e cand te indragostesti, crezi ca nu mai poti fara el. Dar, totusi, asta zic sa faci. Vorbeste cu el, pe net sau pe telefon si vezi ce se intampla in timp. Succes!