anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat. Stam amandoi in aceeasi banca. Mamele noastre sunt prietene foarte bune. Si cred ca si lui ii place de mine. Si va sa spun de ce:

1.Cadouri: Mi-a oferit foarte multe cadouri(Bratara de argint, lantisor, inel, cercei...)

2. Vorbim mult: Vorbim mult in fiecare zi, ma face sa rad foarte mult, mi-a spus multe secrete.

3.Mi-au spus ca ma place: Multi colegi de la scoala mi-au spus ca ma place

4. Aproape ne-am sarutat: M-a luat in brate de 10000 de ori si aproape ne-am sarutat de cateva ori.

Voi ce credeti: Ma place sau nu? Multumesc anticipat. big grin

Răspuns Câştigător
| Ells a răspuns:

Hei.
Uite parerea mea: 1-Un baiat nu face asemenea cadouri pentru oricine, decat pentru persoana de care ii place. 2- e chiar foarte bine ca mamele voastre sunt prietene, puteti vedea in asta un avantaj(fiind prietene isi cunosc propriile valori si anume voi)...In fine este normal ca atunci cand iti place o persoana sa vrei sa ai contact fizic cu ea dupa cum spuneai ca te ia in brate de 10000 de ori pe zi. Asta dovedeste ca vrea sa fie aproape de tine si mai ales ca v-ati si sarutat arata ca aveti o conexiune/o legatura ceva mai puternica decat o simpla prietenie. Deci chiar te place.

3 răspunsuri:
| Bibixz a răspuns:

Cred ca te place.

| SmiiileXoXo a răspuns:

Saruta`l tu! Dupa ce il vei saruta toate intrebarile tale vor avea si raspuns! happy

| Portocalovinsky a răspuns:

Cred că da, te place! După gesturile pe care le face îți dai seama că ține la tine.