| Ana_7782 a întrebat:

Imi place de un tip din scoala si doar o colega de-a mea stie. As vrea sa-i spun ceea ce simt dar nu este chiar asa de usor. Am id-ul lui de mess si facebook-ul lui, doar ca nu prea vorbim. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| MissL a răspuns:

De ce nu prea vorbiti? tie frica ce ar spune altii daca var vedea vorbind? E varsta la care toti trebuie sa relatzionam, comunicam si socializam. Poate nu sti ce sa vorbesti cu el thinking Intra in diferite subiecte cu el, intreaba-l de familie, frati surori parinti, daca face vreun sport, de fotbal, baietzilor de obicei le place, de masini, ce pasiuni are, ce filme ii plac, propune-i sa vedeti un film, vorbiti despre mancare, ce deserturi va plac, propune-i sa iesiti la o pizza sau sa vina la tine sa-i faci clatite sau mai stiu eu ce, poate daca il inviti tu pe undeva se dezmortzeste si el si o sa inceapa si el sa flirteze cu tine, mereu daca ai un subiect cu el e perfect. Daca sunteti si colegi de scoala mai bine, barfitzi si voi ceva profi, sau ceva baieti/fete sau evenimente de prin scoala, daca aveti si un prieten ceva comun e si mai bine, poate puteti iesi odata cu mai multi colegi deai lui deai tai, iesiti in gasca cu grupu, dar iesi mult si vorbeste mult cu el, sa nu uiti mereu sa-i zambesti asta ajuta foarte mult, baietii sunt atrasi cand o fata zambeste mult, dar sa ai un zambet inocentbatting eyelashes happy. Ai grija si multa bafta, sper sa ne dai detalii, cum va fi intalnirea, primul sarut poatesmug Sper sa fie totul ok, mult succes, speram sal cuceresti! Pupici :*>big grin

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa iti faci curaj si sa ii spui in fata ca il placi.

| Maothecat a răspuns:

Ar trebui sa intri in vorba cu el. il intrebi ce ii place ce nu ii place si discutati pe diferite teme...

| diidii a răspuns:

Ar trebui sa prinzi curaj si sa incepi incet incet sa vb mai mult cu el.
Vorbind in fiecare zi isi va da seama ca iti place de el si poate se va deschide si el in fata ta.
Succes :*
funda?star

| DizzyBulinute a răspuns:

Sti aceeeiasi situatie o am si eu

| 2hard4u a răspuns:

Sa ii spui la scoala sau cand plecati de la scoala sa pleci cu el pe acelasi drum si sa-i spui ca il placi si ce zi-mi pentru el pentru ca poate ai norocul sa te placa si el pe tine...si evita sa-i spui pe mess sau pe facebook pentru ca nu vezi ce reactie are... daca ii place si lui de tine se roseste si daca nu ii place se uita in jos si nu vrea sa te priveasca.

| paulthegame a răspuns:

Pai in primul rand gasiti subiecte de pe care sa le preferati amandoi, apoi sa vb cu el, iar apoi sa faceti lucruiri amuzante impreuna. succes!

| Wheezer a răspuns:

Hmm pai ai putea intra cu el in vorba pe mess si sa-l intrebi daca nu cumva are o prietena iar daca va spune nu propune-i sa va imprieteniti sau sa va cunoasteti mai bine