E pe moment. faci ceea ce simti daca iti place tipul. o sati placa si sarutul inchizi ochii si totul vine de la sine
Il saruti cu buzele prima data, scurt usor delicat, apoi daca o sa vrea mai mult:X deschide gura tu la fel , el o sa apara cu "Kinderjoy'u" e o senzatie chiar placuta nu scarboasa cum o crezi miscari circulare inainte-inapoi, nu e greu. Dupa ce te-ai experimentat un pic poti sa incepi sa musti usor! Sunt si site-uri despre metode de sarut daca vrei sa saruti fff. bine nu e greu doar ai nevoie de un partener.O sa iti placa sa saruti! Nu iti fie jena sa intrebi, oricine are nelamuriri la inceput. Bafta!
Poi ce pot sa-ti spun? totul vine de la sine, e mai greu de explicat. cauta pe net tutoriale imposibil sa nu gasesti, internetul are de toate
Nici eu nu stiu cum sa-ti explic.pai si eu la 13 ani am sarutat prima oara si nu stiam cum uitate la telenovele nu stiu. oricum nu vei putea stii dein prima desi incearca sa faci cam cum face si el.iti deschizi buzele dupa aia.il iei de buza inferioara sa aialalta le inchezi si tot asa. nu stiu cak intelegi dar oricum inceputul e ca inceput vei invata.:*
Trebuie doar sa traiesti sentimentul, sa inchizi ochii si totul vine de la sine. Adica nu o face daca chiar nu simti ca trebuie, dar daca simti lasa sentimentele sa actioneze si totul va fi bine.