anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi place de un tip, iar el am place:pana acum nicio problema... Mi-a dat de banuit ca ar vrea sa ma sarute (de fapt sunt sigura ca vrea) dar eu nu am fost de acord cu asta(pentru ca la mine e prima data si nu stiu...)El a zis in gluma ca ma va lua prin surprindere, si am fost de acord intr-un final.Acum problema mare e asa:Cum sarut?laughing) Stiu ca e o intrebare aiurea, stupida, idioata dar pur si simplu imi e teama.Am 13 ani(poate ca si varsta ma influenteaza sa nu sarut)Deci, ma puteti ajuta cu niste mici sfaturi/idei/pareri despre SARUT?

Răspuns Câştigător
| Alina_2819 a răspuns:

E pe moment. faci ceea ce simtilove struck daca iti place tipul. o sati placa si sarutul happy inchizi ochii si totul vine de la sinebig grin

4 răspunsuri:
| AndreiZz a răspuns:

Il saruti cu buzelehappy prima data, scurt usor delicat, apoi daca o sa vrea mai mult:Xbig grin deschide gura tu la fel frustrated, el o sa apara cu "Kinderjoy'u"big grin e o senzatie chiar placuta nu scarboasa cum o crezibatting eyelashes miscari circularehappy inainte-inapoi, nu e greu. Dupa ce te-ai experimentat un pic poti sa incepi sa mustibig grin usor!laughing Sunt si site-uri despre metode de sarut daca vrei sa saruti fff. binehappy nu e greu doar ai nevoie de un partener.O sa iti placa sa sarutihappy! Nu iti fie jena sa intrebi, oricine are nelamuriri la inceputhappy. Bafta!

| MicutzaaPooh a răspuns:

Poi ce pot sa-ti spun? totul vine de la sine, e mai greu de explicat. cauta pe net tutoriale imposibil sa nu gasesti, internetul are de toate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiu cum sa-ti expliclaughing.pai si eu la 13 ani am sarutat prima oara si nu stiam cum uitate la telenovele nu stiu. oricum nu vei putea stii dein prima desi incearca sa faci cam cum face si el.iti deschizi buzele dupa aia.il iei de buza inferioara sa aialalta le inchezi si tot asa.laughing nu stiu cak intelegi dar oricum inceputul e ca inceput vei invata.:*

| rolla a răspuns:

Trebuie doar sa traiesti sentimentul, sa inchizi ochii si totul vine de la sine. Adica nu o face daca chiar nu simti ca trebuie, dar daca simti lasa sentimentele sa actioneze si totul va fi bine.