| XnameX a întrebat:

Imi place de un tip însă e mai mare decât mine si nu ma văd cu el impreuna adica cel putin nu acum. Însă mi as dori sa fin prieteni macar ca asa poate prinde si el drag de mine si chestii din astea. Faza e ca nu stiu cum sa fac asta fara sa par vreo disperata. Nu sunt genul ala de fata care se duce la un tip si il invita la suc etc. Ce sa fac eu sa nu mai fiu asa timida si ce subiecte pot sa abordez pentru o discutie amicală?
Daca vreau sa vorbesc ceva cu cineva străin mai ales băieți simt ca nu mai nimeresc sa zic cuvintele si mi se blocheaza prin gura sau fac dezacorduri. Cum sa ma fac mai plăcuta? stiu ca e o întrebare tâmpită dar stiu ca multi înțeleg problema mea.

4 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Poate aveti prieteni comuni. Ii rogi sa va faca cunostinta.

| blAster85 a răspuns:

Ia-ti inima-n dinti si gaseste orice tema cat de simpla sa fie de discutat cu el, probabil e mai timid si el si asteapta sa faci u ceva.

| Yarina123 a răspuns:

Draga mea,treaba asta nu e destul de usoara! Si mie m-i s-a intamplat la fel! Dar stii ce-am facut? Am zis: Bai frate, de ce sa te indragostesti de baieti? Oricum toti sunt la fel! Eu, eu am avut un iubit si m-am despartit de el din intr-un motiv foarte dureros! M-a insealat cu o fata! Si sincer iti zic,mai bine singura cu cea mai buna prietena,cu cea care te intelegi cel mai bine, cu cea care t-i-a fost alaturi la momentele tale personale de singuritate, cu cea care iti este o persoana potrivita pentru tine, etc. decat cu baieti, apoi incepi o relatie sexuala si gata va despartiti! Prefera mai bine cu cine te intelegi cel mai bine! Oricum nu esti singura!

| blAster85 a răspuns (pentru Yarina123):

Odata si odata "cea mai buna prietena"isi va gasi unul se va casatori si vei ramane singura, sau veo constata ca de fapt nu e cea mai buna prietena...dau pe spate cand vad cum generalizati unele, si uni la fel.