| Lovemeifyoudare44 a întrebat:

Imi place foarte mult de un prieten de-al meu, as crede ca m-am indragostit de el dar mi-e frica. Mi-e frica sa-i spun ce simt pentru ca, cred ca s-ar indeparta de mine si nu vreau sa-l pierd ca prieten. Ar fi bine sa-i spun ce simt? sau sa tac in continuare? Daca e mai bine sa-i spun.cum sa-i spun? Multumesc :-)

Răspuns Câştigător
| GeorgiV a răspuns:

Salut, Felicia, ai o întrebare foarte interesantă! Și ce este cel mai interesant, este că și eu m-am confruntat cu ea, și nu numai o dată! Însă am reacționat diferit! Prima dată, nu m-am exprimat, ci am menținut relația de amiciție, care e ok până în ziua de astăzi, dar nu am fost eu însumi din acest punct de vedere (și o bună perioadă de timp am avut regrete pe acest motiv, că de ce nu am luat atitudine, și am tăcut?). A doua oară, a fost diferit, și acum sunt într-o relație de 2 ani, din acest motiv, și logodită.
Deci, răspunsul meu este următorul: exprimă-ți sentimentele și fi tu însuți. Și dacă ți-e prieten, mai ales unul adevărat, chiar dacă ar fi să nu își dorească o relație, amiciție între voi tot va exista! Trust me! Dacă nu, și lucrurile se răcesc, poate că e mai ok așa pentru o perioadă. Oricum ar fi să fie, cel puțin tu vei fi împăcată că ai făcut ceea ce a depins de tine, că ai fost tu însuți, și nu îți vei pune în viitor întrebarea: ce-ar fi fost dacă?
Ia atitudine, fi tu însuți, și totul va fi ok!happy
O zi faină!

7 răspunsuri:
| CandyTetris a răspuns:

Nu ii spune, pentru. un baiat o relatie e un pas mult mai important decat pentru o fata.Incearca sa iesiti impreuna in oras,nu la intalniri, sa cumparati cadouri pentru. o prietena comuna sau mancare pentru petreceri, ajuta-l sa-si cumpere haine pentru ocazii.Cheama-l sa faceti proiecte pentru. scoala,sa te ajute la o materie la care el se pricepe si tu nu, vezi si tu ce oportunitati mai apar sa faceti chestii impreuna, chestii pe care le-ar face oricare 2 amici.La un moment dat daca te va place lucrurile se vor intampla pur si simplu.Hope I helped.happy

| 1920210898989 a răspuns:

Gandeste-te ce vei face in viata de acum. Vei da cu piciorul oricarei ocazii care ar putea sa te faca fericita de teama ca se va sfarsi? In plus nu ai deloc garantia ca il vei pierde cand se va sfarsi relatia, DACA se va sfarsi; asta deoarece chiar si la finalul ei ai putea sa-i ceri sa ramaneti prieteni pentru ca va intelegeti foarte bine.

| Lovemeifyoudare44 explică:

Mi-e frica ca se va indeparta de mine dupa ce ii spun ca il plac.

| Lovemeifyoudare44 explică:

Treaba e ca eu nu vreau sa-l pierd ca prieten pentru ca exista si posibilitatea de nu vrea sa fim impreuna si din aceasta cauza s-ar putea indeparta de mine si eu nu vreau astacrying

| George55 a răspuns:

Simplu te duci la el si ii spui ca vrei sa vb cu el intre patru ochii, dupa aia ii spui tot ce simti pentru el.Bafta!

| CorinaAnamia a răspuns:

... nu rade dar imi placi foarte mult. Tu sinti ceva pentru mine?
Asa-i spui. Imi dai funda te roog!

| nicanorusimperatorusaugustusIII a răspuns:

Eu zic in felul urmator:spune-i in fata asta si crede-ma el o sa fie si mai fericit, iti spun din experienta ca sansa ca o fata sa dea gres in cazul in care ea ii spune sentimentele e 0% dar contrariul ajunge la 80%.Asa ca nu ezita.Pup de la imperatorul Nicanorus Augustus III. :] Auzi, da nu cumva te cheama Irina sau Andreea?