anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna imi place foarte mult un baiat foarte timid,si i-am si spus ca il plac si mi-a raspuns ca apreciazaa,iar de atunci e altfel da semne ca ma place(desii nu mi-a dat like pe fb).Imi doresc sa mergem la un bal de ziua indragostitilo, dar nu stiu cum sa fac sa ma invite el.
FUNDA!

10 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Daca e timid, lasa-l sa te mai cunoasca sa capete incredere in tine si bati un apropo gen: oare cum ar fi daca am merge amandoi la bal. Si dupa raspunsul lui te vei orienta.

| Dyana07 a răspuns (pentru AtateaConditii):

Ne cunoastem de 4 luni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te place, presupun, dar asta nu inseamna ca e obligat sa dea like pe facebook. Adica eu dau like pe facebook doar la UNELE poze.
Daca e timid, de ce nu te dai tu la el?
Si eu sunt timid, dar pana imi fac eu curaj sa zic ceva cuiva se termina semestrul xD.

| Dyana07 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai i-am spus ca il plac si el imi raspunde oarecum, dar nu stiu daca e o idee buna sa il chem eu la bal

| anonim_4396 explică (pentru Dyana07):

Eeeeeeeee, nu ii spui :" Vi cu mine la bal? ''. Te dai la el sau iti schimbi vocea ca in desenele animate cand il inviti laughing.

laughing sper sa functionezerolling on the floor

Iti urez noroc. Daca as fi fata eu asa as face, ca e cam imposibil sa zici ''Nu'' mai ales daca spune ca te si place.winking

Multumesc big grin, dar nu mi-a spus ca ma place,

Eeee si tu acum.
Apropo, un simplu sfat: nu te lua dupa infatisate cand placi pe cineva, ci dupa caracter.

| bienutzaaa a răspuns:

Nu tot se rezuma la fb sau la un like pe fb. baiatul e mai timid ii va trebui cam mult sa te invite la bal
daca vrea sa iasa cu tine
sincer nu e genu sa ia initiativahappy asa ca distractie placuta