| iustin987 a întrebat:

Buna imi place( mai mult o iubesc) de o fata de 13 ani (eu tot 13 ani am) dar cand ma intalnesc cu ea nu vorbeste cu mine ci eu trebuie sa ma bag in seama (sa o salut ( stiu ca baietii trebuie sa salute) ) dar am intrebat-o daca ma iubeste si ea a spus,, ce ma apucat?,, si cand vb cu ea atunci incepe sa vb si ea cu mine intrebarea e : ce sa fac sa fiu placut(mai curand iubite ) de ea si precizez ( stau la tara) dar fac scoala la oras si ea este in aceeasi scoala cu mine dar nu in acelasi clasa

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In primul rand nu este obligatoriu ca baietii sa salute primii. Daca baiatul sta si fata trece atunci saluta fata.
In alta ordine de idei ca sa te faci placut trebuie sa-i cumperi o floare, o ciocolata sau o fructa. Vezi ce-i place. Trebuie sa gasesti subiecte comune de discutie cu ea si fara prea multe chinuri invit-o undeva: la un film la un suc, etc. Nu forta lucrurile dar nici sa nu te descurajezi de la primele esecuri.

| iustin987 explică (pentru Salontanul):

Ma chestia e ca ea nu merge singura cu niste prietene si intr-un fel imi este rusine si 2 noi nu avem acelasi drum adica spre casa la plimbare

| Salontanul a răspuns (pentru iustin987):

Daca-ti place mai si lungesti drumul spre casa. Si, te rog, nu mai folosi particula "ma" in conversatia cu alte persoane. Este jignitor!

| hecamefrommetalland a răspuns:

Wow,omule,ăsta e necaz, păi sunt două variante:
1.Nu e capabilă să vadă iubirea din fața ei.
2.Nu crede că vă potriviți.
Dacă vrei să o cucerești fii mai romantic, nu mai intra în vorbă pentru că pari disperat.
PS:Fii sincer, nu te mai comporta stupid!

| KenVyQ a răspuns:

Pai...incearca sa te bagi cu ea mai mult in seama si asa va veti apropia.Intr-o relatie e mai greu la inceput pana se aprind,, scanteile'' intre voi si atunci va fi mult mai usor. Daca nu te baga in seama inseamna ca e timida si vrei tu sa faci primul pas, am experienta in chestii dinastea.Deci cum am mai zis....inceputul unei relatii e ca inceputul unei scantei.Ea te place sigur dar nu vrea sa arate pentru ca asa crede ca vei rade de ea si se va simti rusinata.Bafta! Funda?:X

| iustin987 explică (pentru KenVyQ):

Dar chestia e ca ea ( cred ) ca imi place de altcineva sau sunt cu ea ( dar eu o iubesc enorm)

| iustin987 explică:

Eu am incercat sa ii spun ca o iubesc si ea mi-a zis ca,, ce ma apucat de odata,,
ce sa inteleg sau cum imi dau seama ca am iubeste?

| tears a răspuns:

Si eu sunt de la tara si imi place mult de un baiat, dar eu stiu ca ii place de sa spunem cea mai buna prietena a mea. Si mereu cand al vad ca o priveste pun capul in jos si plec.
Deci sa nu gresesti si tu sa nu o faci trista sa nu te uiti la alte fete pentru ca crede-ma vei fi un prost.

| DeniiiBaa a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea,sa porti o discutie serioasa,sa ii spui adevarul in fata, sa ii zici ce ai pe suflet, sau, mai simplu, trimite-i un biletel! big grin
Sper ca te-am ajutat.