Jorge blanco(leon) are o iubita pe nume Stephie. A jucat si in high school musical latino si in multe seriale.Si multa lume spune ca e logodit, dar chestia cu copii nu este reala.Si a venit odata in romania.Si sa iti spun de unde stiu din propria experienta. funda:-)
Ok mersi.dar eu stiam ca nu mai e cu stephanii de ceva timp.si mi de pare mult prea tanar ca sa fie logodit mai ales pentru ca el e actor.si staom si de filmul hsm...pe bune a venit in Romania? Cand? Te rog zimi.ca imi vine greu sa cred.
Frateee....Martina are doar 17 ani.Cum sa faca *** cu Jorge, care are 22 si care mai are si o iubita.Are cu totul alta viata.Si mai ales cum sa se logodeasca cu ea? Voi ganditi inainte sa vorbiti? Aa...ca sunt prieteni e altceva, dar de la asta la a fi logoditi e cu totul alta diferenta.Nu mai ascultati toate prostiile care se barfesc!
El,propune sa se casatoreasca cu Violeta(Martina Stossel). Am mai si auzit ca a facut si sex cu ea.Sa stii ca Martina, va fi iubirea vietii lui, pentru todeauna!
Pai si de pe net si am aflat multe stiri, reviste. Daca mai vrei sa afli ceva doar intreaba.
Pai si de pe net si am aflat multe
stiri, reviste. Daca mai vrei sa afli ceva doar intreaba.
Si oricum cred ca stiu destule despre el...si daca as avea nevoie de ceva sigur nu te-as intreba pe tn...cu placere
Pai stiu sigur ca a venit in Romania, dar s-a intamplat acum un an doi mi se pare ca am aflat de pe un site sau dintr-o revista. Daca mai ai intrebari spune.ok
Ok.dar nu te-am intrebat pe tine.am intrebat o pe leonetta.aaa si tu crezi chestia aia ca a fost impreuna cu martina? ca nu-i adevarata