anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi place mult de o fata, dar imi este frica sa-i scriu deoarece nu stiu cum va reactiona.

Prima oara am vazut-o vara trecuta, plimba catelul, eh, putem sa zicem ca si-a facut o parere despre mine(desi nu prea cred)
In fine, am mai vazut-o asa din cand in cand.
Acum cateva zile am vazut-o si m-am uitat la ea, s-a uitat si ea la mine si amandoi am intors privirea in alta parte. Precizez ca nu ne cunoastem, doar ne-am vazut asa, din cand in cand, din intamplare.
Si da... sunt timid, vreau niste sfaturi, sa-i dau mesaj pe Facebook, ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca ai Facebookul ei, da.
Dar nu face pe catelusul sfios, scrie-i in gluma gen daca n-ai mai vazut-o de mult: Hei, cu catelusul nu te mai vad si eu? laughing

| Donsavas a răspuns:

Ce-ar fi sa lasi oamenii sa gandeasca ce vor si sa te gandesti mai mult la la ceea ce ai vrea tu sa atragi in viata ta? Oamenii nu stau sa se gandeasca la tine,ei gandesc exact asa cum o faci tu. Oare ce crede x si y despre mine? Asta e mai putin important. Nu conteaza ce cred ei,conteaza ce crezi tu despre tine pentru ca,daca tu te crezi un fraier,te vei comporta precum unul iar ei o sa vada asta la un moment dat. Comporta-te exact asa cum vrei si lasa reactiile altora. Daca te comporti decent cu ea,atitudinea ei fata de tine va fi una deschisa. Comportamentul determina atitudinea. Comportamentul tine de gandirea ta. Gandirea ta tine de toate credintele tale. Cauta sa crezi ce vrei. Cauta sa crezi in tine si sa treci la actiune. Fa ce iti trece prin cap. E fix treaba ei daca va rectiona si cum o va face. Daca v-am vazut,e bine,inseamna ca va stiti din vedere si va puteti intemeia o relatie, cel putin de amicitie. Altii vorbesc si se imprietenesc pana si cu persoane din alt oras. Ce ai zice sa vorbesti cu ea pur si simplu? Intreab-o ce ii place sa faca si dezvoltati subiectul. Daca nu esti interesat despre make-up dar esti de ea, vei invata despre make-up. Daca vorbesti despre ce ii place ei, s-ar putea sa fie reciproca treaba, daca nu este egoista. Asta conteaza mai putin. Important este sa nu fi tu unul. Spor!

| NAT0 a răspuns:

Pana la urma e o experienta. Nimeni nu o sa-ti ia experienta aceasta si momentele petrecute cu ea.
Te duci spui Bună, raspunde si de aici poti sa razi ca te ai pierdut si sa i spui ca ai venit sa o cunosti.