| Face2face a întrebat:

Imi place mult de tot de un baiat care din pacate are prietena si nu stiu cum sa mi-l scot din minte. Ce sa fac? Vara trecuta ma placea si el dar fiindca am fost fraiera, nu am fost cu el, si era si normal sa treaca mai departe, nu credeam ca inca mai tin la el, dar acum mi-am dat seama ca il plac si inca mult de tot. Ce sa fac sa ma resemnez? Pup

Răspuns Câştigător
| NoAntidote a răspuns:

E foarte usor de spus. dar greu de facut! incearca sa iti ocupi timpul cu altceva.sa nu te mai gandesti asa de mult la el! dar el de unde stii ca nu te mai place? poate inca mai simte ceva pentru tine. incearca sa iti gasesti alt prieten/iubit. poate asa vei uita cat de cat de el! succes!:*

4 răspunsuri:
| CarMen_6610 a răspuns:

Incearca sa gasesti altul la care sa ti mai mult hay muey e vara strand, mare, plaja ai unde sai agati sau poate cine stie sa te agate ei:* baftawinking

| Daniel TM a răspuns:

Uita-l ca doar mai sunt si alti baieti.

| bOse a răspuns:

Nu ai ce sa faci.

| JustShadows a răspuns:

Buna!happyEu cred ca nu poti doar sa lasi timpul sa diminueze acele sentimente pentru el, poti face lucruri care te fac sa te simti bine sa-ti ocupi timpul, dar trebuie sa stii ca asta nu te va ajuta in totalitate caci inimii nu-i poti porunci, trebui sa ai rabdare, si sa faci asa cum am facut si eu candva sa lasi ideea ca lui ii merge bine si e fericit, sa te faca si pe tine sa te resemnezi.Sa te poti bucura ca ii merge bine si chestia asta sa te faca si pe tine mai vie, cu dorinta de a gasi pe cineva alaturi de care sa descoperi o noua afectiune.Sunt lucruri care dureaza, dar nu la nesfarsit, candva vei putea trece peste acest lucru.Si nu uita ca nu stii niciodata ce se va intampla si cum.Ai grija de tine!happy