| alynutzza a întrebat:

imi place mult de un baiat, dar imi este rusine de mor sa fac eu primul pas. el cunoaste o prietena din gasca mea si posibil sa faca cunostiinta cu noi. mi-ar fi rusine sa fiu cu el(chiar daca il plac:X), imi e rusine de prietenele mele, de prietenii lui etc.eu nu stiu sa sarut, mi-e teama ca ma voi face de rassadsadsad eu il plac mult si el nu stie asta.mai trece pe langa noi cu gasca lui cu bicicleta.
daca as face cunostiinta cu el ce i-as spune? despre ce am vorbi daca am fi impreuna? va rog nu luati in bataie de joc, am nevoie de sfaturi[-o< am 13 ani

pupici:X:X:X
AlynutZza:X

Răspuns Câştigător
| nuamnuvreau a răspuns:

Buna! Din ce zici tu, imi dau seama ca tii mult la el. O singura problema intervine:rusinea. Ti-e rusine de prietenii lui si ai tai, ti-e rusine de el si cred ca iti va fi rusine daca nu vei saruta cum trebuie.Fi mai dezghetata, mai curajoasa. Daca nu poti gandi pozitiv(ca nu te ei face de rusine), gandeste-te macar ca, da, se poate sa-ti fie rusine. Dar nu vei sti pana nu intri in vorba cu el, poate si el te place. Daca te vei face de rusine, incearca sa nu bagi in seama comentariile rautacioase sau barfitoare ale oamenilor.Gandeste-te:si ce daca? Ai o viata de trait, in care trebuie sa uiti sa te mai rusinez. Ce-i drept, cateodata rusinea foloseste.In orice caz, iti recomand noul numar BravoGirl, in care gasesti un articol despre cum pot flirta fetele timide. Sper sa te ajute revista, sau macar sfaturile.

10 răspunsuri:
| DoomNEzeu a răspuns:

Mai alina.in primul rand...sa iti zic eu cu sarutul.eu nici macar nu ma gandeam ca trebuie sa stiu sa sarut. pur si simplu o sarutam...si du-te u la baiat si spune-i ca iti place de el si ai vrea mai mai mult de la el decat niste simpli amiciwinking

| Little Kid a răspuns:

Incearca sa te apropii mai mult de prietena din gasca ta, sa o intrebi daca e de treaba etc.plus,cand mai trece pe langa voi, pune un zambet prietenos. te va ajutawinking

| kretzulina21 a răspuns:

Stai linistita ca toti am trecut prin asta.trebuie sa lasi rusinea la o parte.sunt niste trucuri care te fac sa ai incredere in tine. e pacat sa nu inveti sa te saruti.nici nu ai idee ce frumos e sa simti buzele partenerului tau.mai ales daca zici ca iti place baiatul mult.nu exista sa iti fie rusine.trebuie sa invingi rusinea si sa iti faci curaj.eu pot sa iti dau o gramada de sfaturi.si eu treceam prin aceleasi probleme la varsta ta. daca vrei sa vorbesti cu mine, lasa-mi un mesaj si o sa te ajut sa depasesti momentul. pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Py thinking destul de dificil. eu zic sa incerci sa faci cunostinta cu el. sa nu-ti fie teama.si daca se ajunge pana la sarut.continui.vezi ce face el. faci si u.doar trebuie sa invetzi la un moment dat nu? de ce nai faceo acum. sau atunci ma rog big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place asa de mult nu ezita i-ati inima in dinti, lasa rusinea si treci la fapte, nu de alta dar sa nu regreti dupa aia.Si inca o data lasa rusinea ca "mori de foame" cum e o zicala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna adinutza ...sunt mihaela happy, 13 ani timisoara
am si eu aceeasi poveste ca si a ta mihutza_pinky_girl este id-ul meu
ca sa mai vorbim happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alina cred ca am fost si eu an locu tau si daca ai vb cu el cred ca ai rezolva totul spune-i sa iesiti la un suc si cu sarutu nu ati fa probleme vine de la sine sunt irina pop capu sus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ce desene animate mai ruleaza pe la tv, lasa biciclistul in pace

| alynutzza explică:

Mary99 am luat revista ieri:X
multumesc tuturor pentru sfaturi
TPU e super:X

| alynutzza explică:

Nu mai ziceti sa imi iau inima in dinti si sa fac primul pas k nu e usor. el e prieten cu cei mai populari fete si baieti din scoala.asta e nasol.eu nu sunt asa tupeista cand vine vorba de baieti.