Adicalea ai un "crush" cu un user?
Sa stii ca in nu sti ce se poate ascunde in spatele unui nick-name, a unei poze intresante si chiar a unor raspunsuri bune.Pana la urma fiecare isi urmareste interesul.Si uneori nu e acela de a ajuta
Te-ai gândit că ar putea fi cu 10-20 ani mai mare decât tine? Pe TPU nu-s numai copii şi adolescenţi...
Nu votez user-ul, ci raspunsul. Dar nu e bai, pe aici e la moda treaba cu votatul user-ilor. Da-i un mesaj privat.
Si eu am cunoscut un utilizator TPU care la inceput ma enerva cu raspunsurile lui pentru ca raspundea la aceiasi categorie de intrebari la care eu ma pricepeam foarte bine. Dar am inceput sa-l admir pentru ca am descoperit ca acel individ este o persoana care se pricepe la multe lucruri si intotdeauna cand îl intalnesc îi dau intelegent sau folositor, pentru ca merita acest lucru. De curand am dorit sa fim prieteni si a fost de acord cu acest lucru.
Nu, nici nu stiu daca ma place cineva de pe TPU, adica place place Oricum lumea virtuala este total diferita de lumea reala. Aparentele inseala.
Ai grija. nu te lasa amagita de o imagine. Lumea virtuala e cu totul alta decat cea reala.
Dupa cele 9 voturi date de tine, cel mai "votat" e utilizatorul "strivesc membre-n menghine...etc" Asta e?
Norocos tare utilizatorul asta si el nici macar nu stie, pacat! Scriei ceva in privat daca ti place cum gandeste, fizic nu ai de unde sa stii cum arata, poza poate fi una luata de pe net! Vb cu el si face ti si un schimb de poze!
Mie nu mi s-a intamplat insa sfatul meu ar fi sa ii trimiti un mesaj privat si sa ii spui ce simti pentru el! Cred ca asta te-ar ajuta foarte ult! ByE BYe
Opa:-> poate deja si-a dat seama ca il placi/urmaresti din moment ce i dai folositor si la raspunsurile banale pai trimite-i un mesaj si baga-te in seama cu el, uite ma vasilica, imi pari dragut nujt ce... da-mi un id incearca, vezi s nu fie vreun proxenet da nu cred bafta
ale0409 întreabă: