Probleme cu fetele... clasic. Pai daca ei nu-i prea place d tine, adica are ochii atintiti sprea altu ii mai greu. Tr sa t bagi p ea cu tupeu si asta cred ca ii problema. Iar daca vezi ca ii place d tine at puteti incepe cu vb p mess, inceraca sa vb cu ea des. so complimentezi... la un pct. ar tr ori sa te ignore ori sa isi intoarca privirea spre tine. Apropo, fii glumet, dar ai grija la glume. D obicei la fete le plac sa rada si asta conteaza.
Daca ziceti ca sunteti buni prieteni jucati intr-o zi adevar provocare sau procente si intrebi tu si daca ea alege procente o intrebi cat la % ii place de tine eu asa am facut m-ai demult cu baiatul pe care il placem... funda?
sti vorba aia : Nu stii pana nu incerci deci fa-ti curaj si intreab-o daca nu va vrea sa fie cu tine ii spui ca tu vrei sa fiti doar amici
Parerea unei fete: eu zic sa-i spui. E un risc dar din moment ce va intelegeti atat de bine nu vad niciun motiv pentru care nu ati mai fi prieteni. Mai exista varianta mai lunga: intreab-o daca are prieten, sugereaza-i eventual ca o placi si vezi cum reactioneaza: daca incepe sa te ignore si iti da raspunsuri seci probabil nu simte la fel; daca va intelegeti la fel de bine aveti toate sansele. Nu stiu daca am fost prea coerenta dar sper ca ti-am putut fi de ajutor