| dzs22 a întrebat:

Imi place o fata de mult timp. aprox 4-5 luni. ea in tot acest timp a avut prieten doar cu mici pauze(certuri), momentan sunt despartiti de vreo 2-3 zile, el nu este din acelasi oras... ma inteleg ff bine cu ea, vorbim aproape zilnic. stie ca o plac si ca tin la ea. imi spune ca si ea tine la mine si totusi nu vrea o relatie... ma puteti ajuta cu ceva? (am 17 ani )

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mariiia a răspuns:

In primul rand eu nu inteleg care e faza cu relatiile astea la distanta. gen ea la iasi- el la bucuresti. astea nu se cheama relatii. cum poti spune ca esti cu cineva, si sa nu te vezi luni intregi ( sa nah). In fine. Eu zic ca ar trebui sa o scoti in oras, la film, la o cafea. Si sa fii tu insuti. Sai arati cat de special esti tu cu adevarat. poate asa isi va da si ea seama ce baiat bun are langa ea. Mult succes

| Mariiia a răspuns:

In primul rand eu nu inteleg care e faza cu relatiile astea la distanta. gen ea la iasi- el la bucuresti. astea nu se cheama relatii. cum poti spune ca esti cu cineva, si sa nu te vezi luni intregi ( sa nah) . In fine. Eu zic ca ar trebui sa o scoti in oras, la film, la o cafea. Si sa fii tu insuti. Sai arati cat de special esti tu cu adevarat. poate asa isi va da si ea seama ce baiat bun are langa ea . Mult succes