| Myrunyka a întrebat:

Imi place si mie de un baiat si o prietena s-a apucat sa vorbeasca cu el fara sa-mi zica si l-a intrebat daca eu il plac( mai multe prietene s-au bagat si i-au tot zis despre mine) iar el a zis ca sunt draguta, dar nu in sensul ala. Ce pot sa fac?( dupa faza asta s-a oprit sa-mi mai dea licke-uri pe fb.) Sunt la liceu in a 10-cea.

3 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Pai daca a zis ca esti draguta,dar nu in sensul ala, adica se refera ca sa fiti impreuna. Poate are prietena? Daca nu inseamna ca nu are aceeasi atractie pe care o ai tu ''a placea in sensul de a fi impreuna''. Daca s-a oprit sa iti mai dea like-uri pe facebook asta nu inseamna ca are ceva cu tine sau ca s-a oprit sa te bage in seama. Daca tie iti alce mult de el autnce aputeai vb tu insusi cu el, iar daca el nu vroia sa fie cu tine asta e.O sa iti tot placa baieti, o sa te tot atraga, pana cand vei gasi unul care te va place si pe tine ^_~.

| Larisa888 a răspuns:

Hmmm... mi s-a mai intamplat si mie ceva de genul asta! Pai vorbeste cu el si lamuriti situatia!

| USerNameAnoniya a răspuns:

Pai daca nu te mai baga inseama... nul mai baga nici tu sa nu zica ca esti disperata...pana la urma el va veni dupa tine.