| 1eudoareu1 a întrebat:

imi place un baiat dar si colegei mele de banca ii place de el.sta in spatele nostru si asa am vazut cat de amuzant, inteligent si dulce este. ea sta mereu pe capul lui si merge cu el peste tot. din ce stiu de la prietenul lui cu care sunt prietena buna, lui nu-i place de ea dar mi-e frica pentru. ca eu cred ca el va incepe sa o placa daca nu ma comport si eu asa ca ea, sa stau ca un scai de el pentru ca se pare ca lui ii place aceasta atentie.nu imi sta in fire sa sar pe oameni cum face ea si as vrea sa-l atarag prin altceva, nu doar prin faptul ca-l urmaresc mereu si ca nu mai poate scapa de mine.prietenul lui ma ajuta sa aflu daca lui ii place de mine sau nu.totul merge incet pentru. ca eu l-am rugat pe acel baiat sa nu i-o zica direct.deci:cum sa-l fac sa ma placa? mi-ar placea si sfatul unor baieti caci ei stiu cel mai bine ce vor.

Răspuns Câştigător
| Syaaa a răspuns:

Dupa parerea mea nu e bine sa stai scai... Chiar daca zici ca ii place tipul asta de atentie dar s`o satura el odata si odata happy. Pai poti sa porti o discutie cu el despre un interes comunthinking, poti sa iesi cu el si cu prietenul lui in oras sa va distrati putin si vezi si tu cum se comporta in afara orelor... Apoi dupa iesire, poti sa-l mai rogi sau nuthinking pe prietenul lui ca sa afli cum te considerahappy si daca s`ar putea sa fiti impreunahappy. A da, si nu te descuraja cand o vezi pe colega aia a ta, ca se tine scai de el, sentimentul nu e deloc placut sa stii ca ai "o lipitoare" dupa tine. Bafta``!>big grin

1 răspuns:
| ROB3RT89 a răspuns:

Prin faza asta s-ar putea sa te ceriti si cu colega tahappyNu prea e ok ca fata sa pari asa interesata dupa el,e datoria lui sa te abordeze,asta daca vrea! Daca tot vrei sa faci tu primul pas,du-te si spune'i ce simti, e chiar asa greu? Dar gandeste-te bine inainte, risti sa te certi cu colega ta.