| Daiana90 a întrebat:

imi placea de un baiat cu 3 ani mai mare de 17 ani si mi-a placut cam vreo 2 luni de el.in timpul ala a fost cu 10 fete.eu ziceam ca il uit si imi tinea faza doua zile, cum se uita la mine muream si aveam impresia ca ma place, pana cand vedeam ca nu are rost si renuntam, iar cand se uita sau imi zicea ceau iarasi imi placea si tot asa timp de cateva luni si pana acum.acum s-a uitat la mine toata ora (e cu mine la chitara) si zambea si cand am plecat m-a salutat. ce sa faaacsad? iarasi imi fac iluzii aproastastraight face

4 răspunsuri:
| Geo_6214 a răspuns:

Buna!
Ciudat tipul! 10 fete in doar doua luni? Ori nu a gasit o fata care sa ii placa, ori cauta o fata care sa ii ofere relatii intime.
Tinand cont ca este mai mare cu 3 ani decat tine si ca a fost cu cel putin 10 fete pana acum, pot spune ca daca te placea si ar fi vrut sa fie cu tine, ti-ar fi cerut prietenia demult. ( este complet exclus faptul ca ar putea fi timid )
Cel mai bine cred ca ar fi sa il uiti, stiu ca pare imposibil, dar trebuie sa o faci. Incearca sa te uiti dupa alti baieti si asa poate o sa iti fie mai usor.
Asteapta sa vezi ce mai zic si altii, poate ei isi dau seama de ceva ce eu poate nu am realizat.
Imi pare rau pentru tine, stiu ce inseamna sa suferi. Sa ai o seara buna!

| iauru a răspuns:

Pana nu-ncerci nu ai de unde sa stii.doar ca ar trebui sa te gandesti ca daca a fost cu 10 fete in 2 luni nu prea il intereseaza o relatie serioasa.adica stiu cum gandeste ca am si eu tot 17...
intra in vorba cu el si o sa-ti dai seama daca te tromboneste atata timp cat nu te lasi dusa de val cu dragostea
daca e sa fie ceva va fiwinkinghappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca si eu am patit la fel dar ce poti face asta e nici eu nu am reusit nimic dar nu renunta poate intr-o zi cine stie jurjgrigorediv@yahoo.it ciao ingeras mic

| ang3lsw33t a răspuns:

Eu cred ca profita de faptul ca il paci ar trebui sa fii mai indiferenta sa vada ca nu esti la "degetul lui" am patit-o si eu si a functionat happy, sper ca ti-am putut fii de foloshappy