| tinutzzza a întrebat:

Imi puteti da niste sfaturi in legatura cu ce cadou i-as putea cumpara celei mai bune prietene? Implineste 15 ani si nu am nici o idee ce i-as putea cumpara sad.

5 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Eu,totdeauna am fost de parere,ca orice cadou,ar fi bine sa fie facut, ca sa dureze, sa aduca aminte de persoana care ti l-a daruit.
Un album, in care sa pui tu prima fotografie, cu voi doua.

| Seepty a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi un parfum pentru fete un ceas de mana sau un tricou personalizat cu numele sau poza ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe optiuni. Poti cumpara un pandativ, o bratara, o bluzita, cosmetice, o carte, CD muzica, un ceas pentru etajera cu rama foto inclusa la care poti atasa o fotografie cu voi doua, poti face comanda pentru o cana ori o pernuta de decor, personalizate pe care sa ii faci o dedicatie, o cutiuta de bijuterii, un plus, o cutie mare cu bomboane de ciocolata, flori, o candela aromaterapie...

| Carmen27 a răspuns:

Ii poti cumpara:-o rama digitala;
-un lantisor cu best friends;
-un parfum;
-un lantisor/cercei/bratara;
Sau pur si simplu ii poti face ceva care sa ii aduca aminte de tine. spre exemplu un tricou personalizat (cu o replica de a voastra).

| damad3pica a răspuns:

Buna, gasesti tot felul de huse de telefon dragute sau seturi cu cercei si coliere in jur de 30-40 de lei pe https://www.facebook.com/accesorii.cadouri. Spor!