Aparent, sa pui iontrebari prostesti pe net.
Foloseste-ti creierul, ai.
Citeste, uita-te la tv, stai pe net, joaca-te pe pc, fa ceva util si nu lenevii, chestii de genul.
Altceva nu vad ce, in afara de sex cu cineva, masturbare, impletit codite, jucarii din hartie, sau sa cercetezi cum se aseaza praful pe biblioteci.
Si in caz ca te intrebi: Da, e un raspuns serios.
Oricare din acestea se poate face.
Sa stii chiar daca este un raspuns ironic. ti-l apreciez. numai ca tu nu ai inteles, toate chestiile astea pe care tu mi le-ai spus le face un om obisnuit eu vream niste sugestii neobisnuite. aici a fost greseala mea ca trebuia sa mentionez in intrebarea de mai sus. prin aceasta intrebarea vream sa vad ce idei le vin oamenilor care aparent sau saturat sa faca aceste lucruri pe care tu le-ai mentionat :*
Si ce crezi ca poti face altceva?
Gandeste-te putin, vrei lucruri neobisnuite? Singura in casa? Pe bune?
Normal ca e un raspuns ironic, asa sunt multe raspunsuri date de mine, pentru ca asa, poate lumea isi da seama ca ar fi ok si sa gandeasca putin.
Ce vrei sa faci in casa daca afara de lucrurile pe care eu ti le-am zis?
Aaa, daca vrei sa iesi afara, da, poti, dar acolo ai nevoie de imaginatie.
Si totusi, ce ai putea sa faci?
Esti suficient de curajoasa cat sa... nu stiu, sa incepi sa faci acrobatii fara pic de antrenament? Sa te apuci de un sport serios?
Gandeste-te putin, ca lucrurile pe care le crezi tu "speciale" si pe care nu toata lumea le face, pentru altii sunt complet normale.
Toata lumea merge, toata lumea vorbeste, nu toti deseneaza graffiti de exemplu, daca asa se scrie, dar daca desenezi, esti speciala doar pentru unii oameni, dar nu pentru altii.
Nu exista ceva special, decat daca faci tu ceva unic.
Si daca vrei sa faci ceva unic, special, si ce nu face nimeni, atunci nu vi cu o intrebare pe un site pe care raspund oameni, pentru ca aiaic sunt idei despre lucruri pe care alti oameni le fac, de asta le stim, daca ne venea vreo idee de altceva, o practicam noi, si abia atunci devenea ceva unic.
Nu pre ai ce face asa "special" in tara asta, nu crezi?
Si nu cred ca tu, eu, sau oricine de pe strada are tupeu sa depaseasca limita asta, si sa faca ceva ce foarte putini fac.
Poti sa canti la un instrument? Du-te afara pe strada si canta, sa te cunoasca lumea, nu oricine face asta.
Esti as la un sport? Du-te si arata-ti talentul, dar nu cred ca ai asa ceva.
Ce altceva "special" vrei?
Eu zic sa-ti reformulezi intreaga intrebare, de fapt s-o reciclezi, si sa faci alta, despre alt subiect.
Vrei ceva original? Inventeaza.
Vrei ceva ce s-a m-ai facut? Intreaba lumea.
Logica simpla.
Macar ai fost suficient de inteligenta cat sa nu iei ironia mea ca pe o insulta, ci ca pe un fel de mesaj "ascuns".
ElenaBv întreabă: