Nu știu dacă te poți transfera totuși, metodologia de transfer nu e foarte specifica, așa că îți recomand să îți întrebi dirigintele sau directorul.
In metodologie specifică doar că:
https://www.portalinvatamant.ro/......10978.html
Acum,legat de liceu.Sa știi că numele liceului nu prea e relevant și îți zic și de ce.
Când eram eu in liceu, in oraș la mine erau vreo 4 licee teoretice,eu m-am dus la unul din ele,nu eram eu cu bune sau rele,am zis liceu sa fie,dar sa fie un profil teoretic totuși.
Zis și făcut,m-am înscris,am învățat și totul a fost ok.
Multi ziceau că liceul unde eram era nașpa,că profesorii sunt nașpa, însă ce îți pot spune e că din contra!
Profesorii de la liceele de unde proveneau persienele care își dădeau cu părere erau mai nașpa, nu ii pregăteau suficient, ori la mine era chiar foarte bine, profesorii se străduia să ne învețe și fără meditații după ore :)
Morala poveștii:Nu numele e cel mai important, ci și colectivul.
Sper că te-am ajutat cu un sfat!
Mersi, dar voiam un liceu mai așa ca să am mai multe șanse sa intru. Cele cunoscute sunt pline, în general.
Din păcate dirigintele de la noi e cam degeaba, mereu când îl întreb ceva zice ca nu știe și ca nu e treaba lui, deci... da. Mersi oricum
Btw, pentru cei care nu știți, te poți muta. Trebuie doar sa dai niște teste sa se echivaleze