| mihaelamik29 a întrebat:

Imi puteti spune 2 farse de 1 Aprilie?
O farsa as vrea sa fie pentru iubitul meu
O alta farsa pentru cea mai buna prietena a mea
Va rog raspundeti-mi cat de repede puteti!

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu e frumos să faci asta, mai ales iubitului dar și prietenei tale cele mai bune. O farsă prost gândită și făcută poate să-l scoată din minți pe prietenul tău.
Treaba ta, dacă vrei să faci asta. Dar gândeștete de 1000 de ori înainte! De ce să faci așa ceva persoanei iubite!

| Dariusuu a răspuns:

O farsă pentru prietena ta.

Spune-i să vină repede până la tine și astepto la usă.

O pupi, și o trimiți acasă.laughing

| alexs99 a răspuns:

1.Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma sau anunta-ti prietena/prietenul ca ai pe alta/altul.
2.Pentru prietena:zi sa vina pe la tine si tu pleci de acasa sau inveleste-i masina cu ziare sau hartie igienica.
Funda?

| CersetoruVesel a răspuns:

Pentru uibitul tau o farsa buna ar fi sa cumperi o pereche de chiloti de dama si sa ii pui in buzunar pe undeva pe canapea in pat sau in masina si sa il intrebi ce cauta aia acolorolling on the floor

| PsychologyCupid a răspuns:

Daca chiar iti doresti sa razi de ei, poti sa le faci amandurora o criza ca stii ca sunt impreuna si ca te mint si te inseala si sa innebunesti cateva minute. Sper doar sa nu te trezesti ca descoperi vreo situatie tampita straight face. Daca totul e ok, expresia de pe fetele lor va fi de nepretuit. Ai putea sa-i si filmezi, sa ai telefonul bagat undeva sa-i filmezi, sa razi peste ani.Mult noroc happy