Sims 3 University nu e foarte diferit de Sims 3 normal.In extensia University Life, la colegiu exista alte grupuri foarmate din diferiti studenti (tocilarii, glumetii, barfitorii, atleticii, etc.).Mie mi se pare destul de interesant, si imi place povestea care sta la baza :d.
Sims 3 Supernatural :
Este extensia mea preferata! Poti sa devi varcolac, vampir, zana sau vrajitoare/vrajitor.Pentru zane gasesti casute micute in care ele pot sa tina petreceri sa doarma si alte chestii interesante.vampirii pot musca oameni si sa ii transforme si pe ei, la randul lor, in vampiri. Vrajitoarele pot influenta alte persoane ca sa faca ce vor ele. Poate fii de exemplu si o vrajitoare alkimista care prepara tot felul de potiuni.O vrajitoare ea sau buna.Varcolacii se comporta tare ciudat cand e luna plina. Poti vedea stadiul lunii in stanga, acolo unde e si meniul (sau ce o fii el). Zanele poarta aripi colorate, si pot zbura.
Cam asta e cu Sims-ul :d, despre ultimul nu stiu pentru ca nu l-am jucat inca.Iti recomand si Sims Medieval, dar aceasta nu e o extensie.Nu are legatura cu Sims 3.