| Bixelle a întrebat:

imi puteti spune si mie cateva idei pentru a convinge sa ma muta la o alta scoala... m`am rugat de ea din tot sufletul... la scoala care sunt acum o urasc din toata inima [mai bine mai spanzura decat sa mai duc acolo]... mama ar putea sa ma mute cu cateva pile ar reusit imediat dar am media 5 la matematica deoare ratatu de profu a auzit ca fac meditati la mate si imi dadea numai note numai note de 5 sau la teza mi-a dat 3 si cu 2 punte din oficiu 5 iar de fapt teza mea merita sa zic 6 si ceva dar el intentionat mi-a dat 3 pentru a imi iesi media 5... in rest am medii mari. nici una mai mica de 8... iar eu nu mai suport scoala aia... mai bine sa ma impuste sa imi iau pc tv telefon nici sa ies sa nu ma mai lase eu nu ma calc in scoala aia si i-am spus ca imi fac amibitia de a chiuli zilnic de la scoala si o sa iau numai note mici iar daca o sa raman repetenta o sa ii arat ca nu am glumit nici o secunda cand am spuss... pllz ziceti-mi ce sa ii mai zic ca sa ma mute pentru ca intr-un fel nu vreau sa se intample asa dar daca nu ma muta voi fi nevoita sa fac asta...

13 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Incearca sa gasesti niste argumente solide pentru care sa vrei asta. Faptul ca un prof iti da note mici nu e unul dintre ele.
Aaa... si discuta calm. In momentul in care te-ai enervat ai pierdut "lupta".

cami
| cami a răspuns:

Eu zic sa mai lucrezi un pic la matematica. 3 in teza? da-o-ncolo.
Nu cred ca INTENTIONAT.
Vrei sa spui ca tu ai stiut de 9? hai fii serioasa. Ori e profu' mai exigent (si poate ca asa ii nedreptateste pe toti). Dar ce, ti-a corectat teza si altul, de-ai ajuns la concluzia ca meritai 6?
Zii merci, ca ti-a mai pus si cele 2 pct in plus. Altul n-ar mai face asawinking

| Bishop a răspuns:

Ce ne-ai zis si noua, adica ce simti cu adevarat, fara rusine. Sau spune-i un zvon urat despre scoala (ca se fumeaza, ca se consuma alcool). Sau convinge un alt membru al familiei (tata, matusa unchiu, bunica, bunicu etc.) si cere-i sa vorbeasca cu mama ta sa ii explice ca de la adult la adult situatia.

| Ben. a răspuns:

Exista un lucrator social sau vreun psiholog de la tine de la scoala care ar putea sa vorbeasca cu parintii tai.numai ca trebuie sa fii rabdatoare si diplomata. succes.

| www a răspuns:

Daca nu esti in stare sa gandesti dai vina pe prof, o avea si el ceva cu tine da nici tu nu gandesti prea mult. el a dat 3 tu zici ca era de 6 cred ca exagerezi, ar trebui sa zici mersi ca te-a trecut, sau daca chiaaar era de 6 puteai sa faci scandal sa te duci la director si sa ii arati ca era de 6 nu de 3. Dar mai mult ca sigur era de 3 hai poate un 4.

| Bixelle explică:

Pardon... pentru a o convinge pe mama sa mute la alta scoala... scuzatimi greseala...

| Bixelle explică:

Poi eu cum faceam meditati i-am arat mediatatoarei teza si de la ea stiu ca merita 6 dar asta dar nu i-am mai zis mamei ca atunci daca afla toata chestia ea ii spunea tatalui si tata se ducea de urgenta la directoru al mare [sa mai dus de multe ori si sa zic ca acum se cunosc]... si eu nu urasc scoala aia din cauza profului... ce ma enerveaza e ca din cauza lui nu pot sa ma transfer la alta scoala... si cls mea e numai de ratate si ratati... se cred smecheri toti... si in prima zi se lua de mine si chesti din astea ...pana i-am dat unui baiat un pumn... iar diriga numai pe mine ma vede... eu sunt cea mai problema cu fardatu haine curele etc dar pe celalte nu le vede si mereu ii zic dirigi asta si tot ea se supara da asta e adv. in fine sunt o gramada care se iau de mine in fiecare zi din cauza uner ratate din cls... si sincer m`am saturat...

| just4fun_8801 a răspuns:

Ar trebui sa-i zici ca are un copil mofturos...

| livia_6314 a răspuns:

Draga mea, ai nota 3 sa zicem ca trebuia 6 la teza?! Dar gandeste-te ca asta depinde de meseria ta! Iubire invata! Nimic nu e drept in viata! Fetitei mele ii punea 2 pentru ca a dus o hartie la cos! Scump-o viata e dura invata! lasa taifasele cu prietenele sincer profesorul a fost incorect cu tine dar nici tu nu poti sa zici ca esti desteapta la matematica! HAI invata!

| maryan_5776 a răspuns:

OK, dar de ce nu ne zici adevaratul motiv pentru care vrei sa te transferi?big grin cine iti face zile negre in scoala?

| maryan_5776 a răspuns:

Macar ai facut o treaba si l-ai trimis la Urgente pe individ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www ce ai tu cu notele fetei, a zis ce a vrut si gata, problema e ca profu probabil asteapta myta, laughing vorbeste cu mama ta despre asta, ca ti-a dat o nota mai mica decat trebuie, arata-i ca era corect,( daca ai testele) si faca 5 motive pentru care sa schimbi scoala,

| M.Danny a răspuns:

pai ai putea incepe zicandu-i ca nu te intelegi bine cu profesori si ca (mai infloresti zicandu-i ca profesori te dezavantajeaza big grin) cu colegi nu te pre intelegii si ca vrei o scoala mai serioasa si chesti de genul acesta incerca eu am reusitt