| doris2000 a întrebat:

Imi puteti spune si mie ce cadou as putea face unei prietene? :*

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Depinde de cât de prietenă îți e. big grin
Dacă e doar o simplă prietenă, colegă spre exemplu, fă-i un cadou simbolic, cum ar fi un tablou. Dacă e una dintre prietenele cele mai apropiate, poți confecționa tu ceva, un colaj sau un album foto drăguț.
Multă baftă!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cercei,o rama foto digitala, bratara sau un inel

| SuneteDeChitara a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-i cumperi o bratara sau un lantisor cu numele ei.

| andru10best a răspuns:

Orice lucru este perfect atata timp cat vine din suflet. Nu ceva la nimereala, ci gaseste cadouri care o reprezinta si i-ar face placere.

| diavolitadulce a răspuns:

Bazeaza-te pe bijuterii. Nu dau gres niciodata. Ar fi dragut daca ar fi de argint ai ar avea ceva aparte, nu stiu. De exemplu o incuietoare la un lantisor in care sa poata pune o poza micuta cu cineva drag. Succes!

| petriinna a răspuns:

De ex. poti sa-i iei un tricou simplu, alb si sa iti lasi imaginatia sa zboare pe el (sa scrii un mesaj de prietenie si poti sa-ti lasi amprentele...o sa-l aiba amintire )winking

| Panda13 a răspuns:

O bratara sau un lantisor happy

| Helena0501 a răspuns:

Mai intai gandeste-te la ce-i place ei: ce-i place sa faca, sa manance, cu ce isi ocupa timpul liber...; Ti-as sugera o cana personalizata, o bluza despre care s-ar putea sa-ti fi zis ca-i place sau un joc. Oricum ii va placea orice cadou de la cea mai bun prieten. Bafta!