Dar exista de ex: Sa se dea BAC la mate M3-M4? Daca da, pe ce profile?
Vezi la stiinte naturii ce M se da, sau la alea cu profil gen comert, turism etc.
Pe economic e M2.; deci la comert, turism e cam la fel dar o sa caut.
La stiinte ale naturii nu stiu ce sa zic...pt ca daca te duci pe profilul acesta poti iesi doctor ca faci chimie, biologie, fizica..si atunci e M2 cred.
Multumesc pentru. raspuns.
Doctor cu un profil de liceu? )) Sa fim seriosi. Probabil e M2 si acolo, cam asta e ce se da la la altele decat mate info. Poate vreun liceu vocational dar de obicei sunt slabe si nu recomand. Du-te pe uman
Pai de exemplu sa zicem ca faci stiinte sociale si dupa vrei al facultate sa faci M1, nu stiu ce..hai sa ne mai gandim la ce vorbim ce zici? Eu am zis asa, dar mna..depinde cum inteleg unii =]]
Pai tu daca nici la bac nu faci fata la mate de M1 ce sa cauti la facultate cu M1?
Eu am dat un exemplu.ti-am spus,, depinde cum inteleg oamenii diverse chestii,,.
Buna! Liceele teoretice au mai multe profiluri: Uman si Real unde se da bac la Istorie si Mate, nu ai cum sa scapi
Nu cred ca exista Licee unde sa se invete limba turca (poate un optional, dar nu am auzit de asa ceva)
Multumesc..ai fost de mare ajutor =]]
Mario_Pașitoniu_1999 întreabă:
Marius339 întreabă: