| Mary_9238 a întrebat:

Imi spune cineva cum sa scap de singuratate?(viata sentimentala), parintii nu imi dai libertate pentru a sta cu prietenii care mi am ales sau cu un iubit, trebuie doar sa fiu copilul model si mi-am iesit din acest comportament nemaisuportand...de 2 ani is singura si daca pun in calcul toate relatiile mele am fost mai mereu singura, tradata, inselata, neapreciata etc. Eu chiar nu inteleg de ce se intampla asta mai ales ca nu sunt deloc muma padurii si nu sunt ca celalate fete disperate dupa baieti(sunt mai temperamentala, vorbesc rar, dar macar are sens ce spun, sunt comunicativa, dar nimeni nu pune accent pe acest lucru, practic nu am cui a-mi deschide sufletul pentru ca nu vreau sa ii plictisesc cu problemele mele de toate categoriile si de aceea m-am gandit sa scriu aici, toti vor sa ii ascult, dar pe mine nimeni nu ma asculta), mereu sunt buna cu altii chiar daca nu primesc nimic in schimb(decat invidie).
Chiar nu mai stiu ce sa fac >>.

1 răspuns:
| AndreeA9120 a răspuns:

Ar trebui sa incepi sa cunosti mai multa lume. Uite eu iti las id`u meu cu sa ptem vrb: doar_ea_andreea big grin