| Alekssa a întrebat:

Imi spuneti si mie cu ce ma pot imbraca la scoala.Nu vreau site-uri.Eu am bluze, panataloni, blugi etc.Stiti sa imi dati niste sfaturi.Cum imi pot alege bine hainele.Multumesc Funda

Răspuns Câştigător
| Rosemarie a răspuns:

Pai hm...incearca sa te uiti prin reviste sau chesti de genul, incearca sa suprapui bluzele, acum fiind iarna, daca ai cateva poncho-uri ar fi si mai bine.
eu, sincera, ma inbracam ingrozitor acum 3 ani, apoi am inceput sa ma uit la gossip girl, iar stilul meu s-a schimbat radicabil. bine.culorile am stiut mereu sa le combin deoarece imi place sa le desenez.
uita-te la cum se imbraca vedetele cand sunt surprinse de paparazzi[nu ma refer la lady gaga si katy perry sau cele care se imbraca extrem de Extravagant-stiu ca nu se spune-] cele gen Miley Cyrus[care ar eun stil superb pentru adolescente], Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Seena Gomez etc. Vedete adolescente
sper ca te-am ajutat
xo:*

1 răspuns:
| Denisuuu08 a răspuns:

Eu imi mai iau din cand in cand bluza alba,sau o camasa bagata in pantaloni si la guler in loc de cravata o esarfa legata in forma de funda si daca ai blugi cu talie inalta va merge foarte bine cu o camasuta bagata in blugi. Sau daca ai vreo geaca de blugi sau un sacou, cu o bluza cu maneca lunga, sufleci mainile sacoului pana la cot si bluza lunga o lasi normal. Te mai poti imbraca si cu o fusta, dar bineinteles decenta. Mai uita-te in reviste. Eu asa fac si toti aprecieza cum ma imbrac. Sper ca te-am ajutat