| EpicSmile a întrebat:

Imi spuneti va rog ce stiti despre Sun Media Agency Oradea? Am platit 60 Ron pentru inscriere si m-au si pus la contract spunandu-mi ca ma pune la profesionisti. Mi-au zis de ceva cursuri, si hopa costa in jur de 198 euro. Am facut contractul si m-au chemat joi sa fac o sedinta foto petru ceva album. Site-ul lor nici nu merge si dupa cum am mai vazut pe alte forum-uri, mi-e cam frica, fiindca o gramada spun ca e teapa. Help please! happy

60 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Eu sunt din Galati si la o firma tot de acelasi gen am platit 50 ron inscrierea mi-au dat o invitatie intr-un club sa vad o prezentare de moda si au zis ca urmeaza sa ma contacteze pentru niste reclame si niste spoturi publicitare asta acum 3 ani. TEAPA!

| EpicSmile explică:

Va multumesc mult. De curand am aflat si eu de la un amic avocat ca e mare teapa. Sper doar sa scap cumva finca chiar nu vreau sa platesc restul de bani pentru nimic in schimb.

| Marius444 a răspuns (pentru EpicSmile):

Mda. Eram sigur ca-i teapa (si eu am fost luat de pe strada, ca din oala, tot in oradea, ieri, ca nu vreau niste bani in plus + haine, sa apar la tv - ma lasi?), si cautand pe net am gasit intrebarea asta. Ce mi s-a parut cel mai suspect a fost faptul ca tipa aia imi zicea "Cautam tineri cu aspect fizic placut" - WTF? EU? Aspect fizic placut? O-i fi eu ingust, la corp, da la minte, nu. - vroiam sa-i spun. Si ce mai mi s-a parut suspect a fost faptul ca a insistat ca o proasta sa semnez contractul pe loc, ca sunt multi candidati, ca, costa doar 60 lei pe an, ca nu stiu ce. Cand i-am zis ca nu, zice "Pai n-ai banii astia sa semnezi pe loc? - WTF? NU pricepi ca NU? - ma gandeam eu. La care eu. "NUUU, mai am 3 lei in buzunar (aveam vreo 100 si laughing ) si cu asta am scapat.

P.S. - Acu` imi ies maselele de minte, poate si d-asta n-am cazut in plasa (doare ca dracu`, da vad ca merita) rolling on the floor

| EpicSmile explică:

Haha, se pare ca dupa ce nu le-am mai raspuns la telefoane m-au lasat in pace. Nu trebuie luate in serios replicile de genul"va dau in judecata", sunt la vrajeala. Astia cauta sa ne ia banii, clar. Totusi imi pare rau ca am pierdut 120 de ron asa aiurea. Asta e, macar acum stiu ca lucrurile de genul nu trebuie crezute. Aveti grija mai departe, eu m-am invatat mintehappy

| TiMeIuSh a răspuns:

POFTIM! Domne nu! Nu fa o prostie de genul asta! Si eu am fost racolata chiar astazi impreuna cu mama mea care sincer este frumoasa; X Dar. cand am mers la ei in birou sa vorbesc cu o femeie bidonata rau... a spus ca trebuie o suma mai mare, de la inceput am avut banuieli. Am asteptat sa vad ce debiteaza si la final i-am spus: Nu multumesc! Nu ma bag in chestii cu firme de **** care nici macar nu sunt adevarate.
Ea: Nu trebuie sa fii asa de pesimista, ai putea ajunge departe.
Eu: D sigur. Asculta ce prostii poti debita. Pe deasupra ca am pierdut 120 ron sa mai bag si 200 de euro in curul tau?
Ea: Daca tu asta crezi imi pare rau. [a aruncat pixul pe masa]
Eu: Ai vreo dovada care sa imi demonstreze contariul? Mie nu imi pare deloc rau sa fi linistita! Spune merci ca nu iti fac un scandal monstru, asta nu este nici pe departe ce aveam in gand!
Am iesit trantind usa in urma mea plina de nervi. Mama mea a venit dupa mine nespunand nimic. Cand am iesit afara a pufnit in ras si a spus ca bine i-am facut. Eu sunt ofticata pana in maduva oaselor caci am pierdut niste bani asa aproasta.
Nu pot sa cred ca am muscat aceasta teapa! Te sfatuiesc pe tine si pe toata lumea sa nu faca asa o tampenie! Vei regreta mai tarziu! Nu are nici un rost! Am sa pun in rama acel bilet si bonul numai pentreu a imi aminti sa nu mai patesc aca ceva! Sa nu ma mai incred in toti si data viitoare daca mi se mai pare ceva ciudat sa nu tac ci sa iau masuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am inscris la ei, prin iulie parca, in Constanta, au sediul in Galeriile Ciote-etajul 1 (in centru, langa Casa Modei). Intai am dat 50 ron taxa de inscriere, apoi am semnat un contract, am platit 150 euro, am fost sase sau sapte sambete la niste cursuri de defilat, mi-au dat si albumul foto si asta a fost. Cica ar fi trebuit sa primim niste diplome ca am facut cursul si pe urma sa vina ofertele dar nimic. Am sunat cam acum o luna si cica inca trebuie sa vina diplomole alea. Acum daca ii sun, nu mai raspund la niciun telefon si am fost la inceputul lui noiembrie la "sediul" lor si era inchis, chiar daca la ora respectiva ar fi trebuit sa gasim pe cineva acolo, ca aveau programul afisat. Totusi nu era pustiu, aveau lucruri pe-acolo gen un telefon mobil etc. Pe "directoare" o cheama Ciausu Madalina dar nu am gasit nimic legat de ea pe internet. Am gasit o Ciausu Madalina pe Facebook dar nu e aceeasi persoana.
Iulian, ti-am dat astazi add pe mess (kmik96). Daca ai gasit o metoda de a ne lua banii inapoi, te rog sa imi spui si mie.

| kissiuly a răspuns (pentru anonim_4396):

Din pacate nu este nici o metoda sa mai luam banu inapoi. legislatia statului nu te ajuta cu nimic.autoritatile statului nu te ajuta.protectia consumatorumui.; politie nimeni nu te poate ajuta.decat daca ai dai in judecata.iar asta inseamna alti bani.cacatu ala poate radiaza firma.si tot nu iei nici un ban.asa ca...bani sunt pierduti.asta este.

| kissiuly a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai eu ma bucur ca...din cati am postat pe aici vad ca da roade si nu mai reusesc nenorociti sa pacaleasca mai departe.si ca sunt de folos aceste postari dar pentru cei ce au dat banu asta este. banu daca este dat din mana de la nenorociti astia nu il mai recuperati, eu am incercat cu protectia consumatorului cu politia cu itm acum cei de la antifrauda au deschis un dosar pe numele firmei, dar asta nu ma ajuta pe mine cu nimic din moment ce nu imi iau banul inapoi asa ca spun inca o data chit ca ma repet banul nu il mai luati inapoi, nici daca incepeti procedurile de judecata pentru ca din cate am aflat firma este facuta de o jigodie, care stie ce si cum si din pacate pana va judecati cu asta pana la verdict pana mergeti cu executor judecatoresc.bla bla birocratia asta asta radiaza firma sigur si banu canci.asa ca eu am incercat prin toate metodele sa recuperez banu si nu a reusit nici una, iar de judecata nu mai vreau sa dau alti bani.sa ai pierd si pe aia ca nu ma dau bani afara din casa.asta este, cine a facut prostia a ramas fara bani.

| AndaBradeanu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru SweetLikeaLemon si eu am fost in acelasi loc, la Galeriile Ciote in Constanta, insa directoarea a spus ca se numeste Damasaru Cati, nicidecum Madalina. Am avut sedinta foto pe 30 octombrie si intr-o luna trebuia sa apara book-ul. acum au telefonul inchis, cred ca au si disparut de acolo.deci,nu ne vom mai recupera banii

| bogdhanel a răspuns:

Sal... eu maine am programare la avocat, sunt tot din oradea si prietena mea a luat teapa asta. intra pe mine pe messenger pe acelasi id sa vb pentru ca dupa ce vorbesc maine cu avocatu merg la brigada de combatere a criminalitatii organizate, unde am fost indrumat sa merg si ne trebuie cat mai multi martori. astept mesaj pe messenger cu nr tel! cat despre femeia care zicea ca da atatia bani pentru un album pentru fiu`sau... tanti 30 - 100 lei este o sedinta foto profesionala + 50 lei maxim pentru un album frumos.

| AlcoholicSmil3 a răspuns (pentru bogdhanel):

Buna, ce ai mai rezolvat cu agentia sun media? Asta e id meu i_feed_myself_lies@yahoo.com ma adaugi in lista si imi spui.

| adry3000 a răspuns:

Eu sunt din timisoara si ma confrunt cu aceeasi problema! am mai gasit o singura persoana care sa fie hotarata sa faca ceva in privinta asta. in rest nu am aflat nimic despre ei, am gasit pe firme.info detalii despre societate cum ar fi profit datorii si altele sincer nu pare in regula uita-te si tu, te ajuta contractul ala putin. cel mai probabil e o teapa mare, pe mine m-au si amenintat ca ma dau in judecata pentru ca am cerut in aceeasi zi anularea contractului si apoi dupa 2 zile mi-au cerut alti bani ca altfel nu anuleaza contractul si le-am zis ca vreau sa fac reclamatie si au zis ca ma dau in judecata pentru calomnie doar pentru ca am sugerat subtil ca sunt mai multe persoane in situatia mea! daca firma are sediul in constanta pe str m. viteazul vorbim de acelasi lucru.eu una nu stiu ce sa fac pentru ca in timisoara nimeni nu mi-a mai raspuns...nu am facut pozele alea si nici nu le voi face pentru ca imi e groaza de ce imi vor spune apoi si poate vor gasi o modalitate sa ma fac sa dau si restul banilor si nu vreau asta, mai bine raman cu o teapa de 2 milioane decat de 198 de euro. multa bafta sa ai!

| anonim26 a răspuns (pentru adry3000):

Buna si am dat de aceeasi problema.m-am inscris azi la asti si mi-au cerut 50 ron am semnat, dar nu mi s-a parut a fi un contrat doar o fisa de incriere si mi-au spus ca daca vreau sa vin bine daca nu nu nu e nici o problema.nu stiu ce sa fac daca e sa ma sune sa ma duc sau nu.in afara de acei 50 ron au sp ca nu o sa imi mai ceara nici un ban.imi puteti da un raspuns ca sa stiu mai departe ce am de facut.

| stropinela a răspuns (pentru adry3000):

Buna! si eu sunt tot din timisoara si am patit la fel am platit suma de 50 de euro prima rata pentru album si taxa de inscriere 60 de ron,problema este ca si pe mine mau amenintat la fel ca ma dau in judecata si etc m-au sunat in disperare sa ma duc sa duc si restul banilor, am facut o cerere pentru inchiderea de contract ei sustin ca agentia este a mihaelei radulesc dar eu zic ca sunt o retea bine pusa la punct care sa fraiereasca oameni, SFATUL MEU ESTE FERITIVA DE EI CA DUPA CE CA NE IAU BANI NE MAI AMENINTA CA NE DE SI IN JUDECATA DAR TOT PE BANI NOSTRI

| otiliak a răspuns (pentru adry3000):

Nu stiti o adresa de mail al lor? si eu am patit, hai sa incercam sa facem ceva, astept raspuns

| adry3000 a răspuns:

Daca gasesti o solutie te rog din suflet spune-mi si mie big grin ca nu stiu ce sa mai fac!

| frantcezu09 a răspuns (pentru adry3000):

Ceau si eu am fost tepuit tot de aceasta firma fantoma am dat 70 de lei, ieri 18.01 2013.eu cred ca trebuie facut cv cu ei ca am vazut ca pe multi au fraerit si trebuie oprit toata inselatoria asta avem noi problemele noastre dar ei inca ne mai agreaveaza nu este mila de alti sau de copii etc.

| kissiuly a răspuns:

Salut eu sunt din Bucuresti si am aceeasi problema cu nenorocitii astia de la Sun media Agency, treaba este ca la mine sotia a si dat 150 euro pentru albumul foto si ei nici in 2 luni nu au facut nici un album dupa care am cerut rezilierea contractului si am facut sesizare la protectia consumatorului la care am primit raspuns ca nu ai pot obliga sa inapoieze cei 150 euro.Astazi am fost personal la agentie cu sotia si am ajuns la conculzia ca fata asta de la agentia din piata sudului ori este tampita ori este proasta ori se preface ca am spus sa scoata banu si ea spune ca asteapta raspuns de mai sus ca sa vin joi etc, in fine nu am rezolvat nimic si singura cale este in instanta si prinsa prietena de la agentie si rupta mufa.

| Iuly16 a răspuns:

Buna! Si eu am fost la aceasta agentie doar ca in Constanta! Eu am platit 250 de euro pentru cursuri si iti spun de acum sa nu faci marea prostie sa te inscrii pentru ca este o mare teapa! Dupa ce ti-au luat banii zic ca o sa te sune si se dau disparuti! Sper ca ti-am fost de ajutor!winking

| elenny a răspuns (pentru Iuly16):

Vorbesti prostii! aceasta agentie nu face selectii in Constanta! daca ai dat de o agentie fantoma nu da sfaturi proaste unor oameni care au calitati si se pot afirma!

| Iuly16 a răspuns (pentru elenny):

Nu vorbesc prostii! Chiar s-au facut selecti in Costanta...Nu vorbeam prostii asa pe degeaba...Cauta pe google sun-media.ro.Cel putin eu aici am fost.happy

| CiPr1onE a răspuns:

Salut! Ati auzit de ANPC? AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR sau (OPC). In orice judet aveti un oficiu unde puteti depune plangerile impotriva acestei firme si ei va vor ajuta sa iesiti din incurcatura.

| AlcoholicSmil3 a răspuns:

Sunt si eu in acceasi situatie, id meu : i_feed_myself_lies@yahoo.com si-mi spune-ti ce ati mai rezolvat happy

| Mitzzy a răspuns:

Hey.Buna sunt din Lugoj(langa Tm) si, si la noi se afla aceasta problema. Fete, dar si mame sunt implicate in astfel de "capcana" sa ii spunem asa.Deci,merg astazi cu mama pe centru si ma intampina un domn(daca ii pot spune asa pentru ca era foarte grabit in a-mi spune care este treaba) am acceptat sa merg cu el doar pentru a face rost de acel pliant ca sa aflu numele agentiei. Tipul nu vroia sa-mi spuna deloc daca nu acceptam.Si am urcat sus,intr-o camera vai de ea,unde erau niste fete toate impresare si pline de fite sa spunem pe fata,la care ma ia tipa cu dume,cu prezentari despre ei,ca ea ii din Constanta,ca o cheama Ana(era o fata blonda si creata,daca ajuta asta,poate a fost aceeasi persoana si pe la voi) si imi spune ca ajung departe, ca nu stiu ce, nu stiu cum...ii zice mamei ca are nevoie de o suna de 60 ron.Mama zice ca nu avem la noi ca sa vedem ce zice, ne cere 50 macar atat sa dam, mama spune din nou ca nu are, si atunci m-au chemat maine(adica miercuri 21 dec 2011) pentru a vorbi cu mine, mama mea si tatal.Clar nu am sa merg pentru ca mi-am dat seama de mult ca este o vrajeala,dar eu am de gand sa ii opresc cumva.Ei mi-au spus ca nu au prezentari in lenjerie intima,pe site-ul lor care cica ar fi din Tm au prezentari de genul. Fetele din pozele pe care le-am vazut sunt chiar urate, nu cred ca ii ceva serios, adica sunt sigura.Pe site au un numar 0769058568 iar pe pliantul care l-am primit eu astazi era la fel doar ca se termina cu 73 si daca suni pe nr de pe pliant spune ca este greseala,ca nu este nici o agentie,etc. Spun multe miciuni cei de acolo,eu cum nu am platit nimic, nu mi-au dat nimic. Sper ca ar putea cineva sa faca ceva sa ii opreasca pentru ca si eu sunt de parere ca au o legatura cu furturile de bani si cu traficul de persoana! Si chiar daca suntem in Romania trebuie sa se gaseasca o modalitate de ai opri cumva, ca si siteurile de pe net se pot face la vrajeala.Asa ca mare grija pe viitor la totiwinking O prietena de-a mea a patit tot asa in vara acum 2 ani.Atunci am fost si eu selectata, dar iarasi nu am dat bani si nu m-au sunat.Persoana care ne-a luat intrebarile o cunosteam,era din oras, dar dupa o saptamana nu am mai vazut-o deloc, si nici in zi de astazistraight face Ce ciudat nu? Prietena mea a dat atunci o suma d 20 ron desi ii se ceruse 50, numele firemei de atunci nu imi amintesc, dar faza era ca atunci mi-am dat datele mele pers.Astazi nu, am fost putin cam smechera, am dat un nume fals ca sa ii iau si eu peste picior! In fine, mare grija totusi, si daca faceti o campanie cv anuntati-ma happy sunt dispusa sa ajut! Pupici

| Emilia_Monica_Condrea_1974 a răspuns:

Cred ca ti-ai dat seama pina acum ca afost teapa. acum au trecut pe la tulcea, si se numesc terra fashion. in momentul acesta sunt la slobozia

| pufu86 a răspuns:

Buna! azi 3 noiembrie era sa fiu si eu tepuit de asa zisa firma de publicitate si agatat de pe centru in Lugoj(TIMIS) de un baiat care vroia sa ma prezinte unei domnisoare care se ocupa cu inscrierea.Mi-au spus ca voi poza pentru.articole de vestimentatie, alimentatie...etc.pe scurt sa fac reclama si ca ma plateste pentru publicitatea facuta si ca imi pot alege cate un produs dintre cele pe care le promovez.Eu surprins de atatea bonusuri si produse gratis am intrebat daca trebuie sa platesc ceva si bineinteles ca dalaughing suma de 60 de roni, si i-am zis ca nu stiu daca sa accept ca trebuie mai intai sa ma consult cu iubita despre asta daca e de acord. Apoi am venit acasa bineinteles neplatind acea suma de 60 de lei si am intrat pe net si am gasit comentariile voastre si iubita mea nici nu a vrut sa auda de asa ceva, stia sigur ca e o mare TZEAPA! nimeni nu te opreste pe drum sa-ti ceara apoi si bani fara sa nu te pacaleasca! deci oameni buni deschide-ti bine ochii si nu va lasati inselati de acesti oameni! au tot felul de idei ca sa pacaleasca lumea!

| alexa2u a răspuns (pentru pufu86):

Buna! Se pare ca si eu voi fi una din fetele tepuite sad M-au acostat pe pe Alba Iulia in Timisoara vineri 4 noiembrie si aceeasi poveste cei 60 de lei apoi cei 200 ron prima rata, am fost luni la sedinta foto, dar totusi ma gandeam ca nu e tocmai ok si am zis sa ma interesez de agentie si am vazut ce scrieti voi aici...ma sperie gandul ca sunt si eu una din cele tepuite. intrebarea mea e ca daca ma duc acum sa reziliez contractul ei imi vor spune ca ma vor da in judecata daca nu mai platesc...chiar pot face chestia asta? pot avea urmari din cauza ca nu voi mai plati restul de bani? VA ROG SA MA AJUTATI CA NU STIU CE SA FAC! Nu vreau sa ajug la chestia cu judecata si toate astea!

| deltaalex a răspuns (pentru alexa2u):

Batem palma Alexa2u? Pe aceeasi strada, o zi dupa tine am aflat ca am "mari calitati de a deveni model". Mi-e rusine sa zic ca ma platit totul din start fara rate 60lei + 140eu sper doar sa nu-mi mai ceara in mod "legal" alti bani. Oricum nu am de gand sa mai platesc in plus. Are cineva vreun sfat de procedura legal-diplomatica? Eu oricum ii invit pe toti sa nu se lase batuti din principiu.
Am vazut ca sunt cativa timisoreni in aceeasi situatie, as propune sa ne intalnim sa discutam. Cel putin in haita putem fi mai convingatori decat individuali pe net. Daca vor lege le putem da lege, putem cel putin incepe cu OPC. Astept un feedback de la voi...

| kissiuly a răspuns (pentru deltaalex):

Aceasi treaba si la mine se vede mai sus ce am comentat iar cu protectia consumatorului nu le poate face nimic. adica nu ai pot obliga sa dea banu inapoi.eu ma gandeam la vara daca ajung pe la mare sa merg sa iau un par cu mine sa intru peste ei sa le iau ce au in firma si sa plec.barem sa ma aleg cu ceva.asa ca raspunsul meu este ca nimeni nu te poate ajuta.nici cu avocatul nu faci mare lucreu eu am vb cu o doamna avocat sa le trimita o notificare si nici un raspuns. adica au luat bani sa fii sanatos noi nu ai mai dam inapoi

| kissiuly a răspuns (pentru deltaalex):

Salut daca ati citi ce am scris eu mai sus treaba sta in felul urmator, protectia consumatorului sunt limitati adica nu ai pot obliga sa dea bani inapoi, apoi eu ma gandeam la vara daca este sa ajung la mare sa iau o bata si sa intru peste nenorociti in sediul lor si sa iau ceva de valoare de acolo si sa plec pur si simplu sa recuperez din bani ca am dat mail si la politia si nici politia nu se baga, clar nu are nimeni ce sa le faca, am vb cu o doamna avocat sa trimita o notificare la nenorociti dar nici un raspus, asa ca singura varianta este mers peste ei si batai ca la hotii.

| kissiuly a răspuns (pentru kissiuly):

Sunt curios daca din cati am postat aici. cineva a reusit sa ia toata suma 150/160/200 euro inapoi de la Sun Media Agency happy, pentru ca fiecare posteaza ce a patit dar nici unu nu mai revine sa spuna daca a facut sau a reusit sa faca ceva, eu dupa cum am spus am apelat la protectia consumatorului si nimic, la politie si au spus sa imi iau un avocat (hal de raspus timpic pentru Romania), la televiziuni am scris mail etc, nu t baga nici dracu in seama daca nu ai cunostinte, asa ca singura varianta este.te duci peste ei si ai iei la omor, le iei una alta din birou si ai terminat treaba.

| kissiuly a răspuns (pentru kissiuly):

Aprop si inca ceva ma gasiti pe facebook ca Manea Iulian http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000002136347
Sau cautare Sun media agency tot pe facebook.mai schimbam un pahar de vorbe, daca tot am luat teapa:)

| EpicSmile explică (pentru alexa2u):

Nu are rost sa mergi mai departe. Si eu am facut "contract" dar am lasat-o balta si n-am mai mers pe la ei. Dupa multe telefoane si amenintari, s-au plictisit si m-au lasat in pace. N-au cum sa castige din moment ce ei sunt cei vinovatiwinking

| pufu86 a răspuns:

Kissiuly stai cuminte in banca ta daca nu vrei sa te inhate politia ca mai ajungi pe la zdup, acum ai muscat-o asta e... data viitoare fi mai prudent, asta e sfatul meu caci daca vei cauta razbunare vei avea tu probleme.un dosar penal.etc.singura chestie ce le poti face este o imagine rea,urata,publicitate negativa peste tot unde intri, retele de socializare, bloguri.etc.toate cele bune!

| caryyy a răspuns:

Dragii mei

| caryyy a răspuns:

Dragii mei nu mai pot de nervi, azi am luat teapa si eu am dat in totat 160 de lei, deci sunt din timisoara si as dori sa discut cu tine adry care esti si tu, deci m au convins intr un mod groaznic, cred ca e o mare vrajeala... daca tu deja sti asta te rog sa imi lasi un mesaj sa facem ceva caci eu deja am vb cu maicamea si e jurista, dupa ce ca am fost fraierita cu 170 nu vreau s adau 200 euro

| crys2312vlad a răspuns:

Ceau, si eu impreuna cu prietenul meu am fost tapiti in Timisoara acum un an, dar am realizat a 2a oara cand am fost chemati sa ne vb de contract.Ei se purtau indiferenti si brusc au vb de o alta suma de bani.la inceput a spus ca doar 60 de lei insa suma a crescut.noi am renuntat insa am aflat de l unu de al lor de pe strada ca : " tocmai aseara a fost trimis un autobuz plin de oameni care au semnat dincolo" nah astea au fost vb lui. se pare ca ia scapat gura, iar apoi a dat-o la intoarsa.in fine aveti grija. legat de ai mici nu stiu dar daca sunteti atenti(sau poate doar noua ne-au zis inainte de semnare a contractului) "sedintele foto profi" si "podiumurile" is dincolo facute.deci nah cam asta ii faza, noi banuim trafic de persoane, prostitutie.in fine fiecare cu c stie.

| crys2312vlad a răspuns:

Totul ii pe ascuns, dar nici politia in timisoara nu a reusit nimic, totul era legat datorita bonurilor etc. cele cu care vb 100% is prostituate, nah in fn obligate poate la randul lor. in fn

| wxyz a răspuns:

Buna! Si eu din pacate sunt in aceeasi incurcatura si nu stiu ce sa fac maine am prima sedinta foto dar asi cam vrea sa renunt oare imi vor da bani inapoi? pe care i-am platit pana acum nu multi dar imi sunt f folositori nu stiu ce sa fac daca poti sa-mi dai un sfat terog mult sa o faci ori cand la ori ce ora sunt f disperata...

| elenny a răspuns:

Mergi si discuta cu ei, asa am patit si eu! am fost incantata si cand am citit forum ul am fost dezamagita! am discutat cu cei de la agentie, fiindca eu incheiasem contractul si mi era teama sa nu mi pierd banii, dar am continuat si culmea am avut activitati si mi am recuperat si suma!

| Cimpeanu_Andreea_Irina_1987 a răspuns:

Buna ma numesc Andreea sunt din Oradea si am patit si eu la fel ca tine nu-mai ca acum trage teapa pe baza copiiilor si eu am platit taxa de 69 de roni si pe urma m-au pus sa firmez contractul la care mi-au mai cerut anca150 de roni la contract dupa care cand am ajuns acasa si am citit mai bine contractu vazanda cati bani mi-se mai cereau dupa cei 200 roni pe care ai dadusem m-am dus la firma sa renunt la contrac mi-au spus la fel ca nu se poate si ca ma dau in judecata la care eu le-am raspun sa o faca si nu imi pare rau pentru ca am venit acasa si am descoperit pe net la cere de reziliere a contractului si am descoperit ca sunt mai multi care au patit la fel aveti mare grija si la nevoie v-om fi impreuna daca este cazu.

| Sabau_Ramona_Mioara_1976 a răspuns (pentru Cimpeanu_Andreea_Irina_1987):

Buna,Andreea sunt ramona si eu am patit azi la fel, sunt suparata foc, nu stiu ce sa fac acum, vreau sa renunt am sunat-o pe claudia barbu si i-am zis ca vreau sa renunt si mi-a zis ca ma steapta maine dim.12.07.2012 la agentie, tu ce ai facut? poti sa imi raspunzi te rog pe mess liporamy_arde id meu.ai primit banii inapoi? nu cred ca banii ii da inapoi dar macar sa nu ma dea in judecata, sau daca e "fantoma "cred ca nu are cum sa ma dea in jud, dar am vazut aici ca un baiat a primit acasa citatie sau ceva de genu... oare ce va fi mai departe? chiar nu are cum sa ii opreasca nimeni? te rog sa imi raspunzi daca poti pe mess, tu ce ai facut? ce s-a intamplat mai departe? sunt disperata...

| EpicSmile explică (pentru Sabau_Ramona_Mioara_1976):

Nicio grija! A trecut deja un an si ceva, si n-au mai facut nimic. Si pe mine m-au amenintat ca ma dau in judecata, am primit scrisori, pe care le-am dat curierului inapoilaughing. Pur si simplu nu i-am mai bagat in seama si m-au lasat in pace. Avand in vedere ca sunt o agentie-fantoma, adica niste neseriosi, nu prea au ce sa-ti faca. In fata unui judecator nu ies decat vinovati. Deci nu-ti face griji, ignora-i, nu le raspunde la telefoane sau inchide-le daca le-ai raspuns, nu le primi scrisorile. Se vor satura sa te bata la cap si o sa-si incerce norocul pe alti "fraieri" cum am fost noi. Cel mai bine ar fi daca am gasit totusi o modalitate sa-i avertizam si pe ceilalti.

| bombonicameadulce a răspuns (pentru EpicSmile):

Ceau si eu am patit acelasi lucru ca si ceilalti, mau oprit in oradea, am platit taxa de inscriere eram sunata, chemata la interviu am mers mi s-a zis ca sunt aleasa intre 4 fete care vor face o reclama la Vodafone, numai ca prima data trebuie achitat o suma de 290 de euro eu am platit prima taxa de 50 de euro, dar nu am mai mers la sedinta fiindca am citit blogurile, peste cateva zi; e m au sunat dar nu am ridicat azi am primit acasa o scrisoare ca in timp de 15 zile trebuie sa achit 250 de euro ca daca nu atunci ma da in judecata. Ce sa fac, ma puteti ajuta va rog, id meu este boros.renata, va rog sa dati cu parerea ca nu vreau sa mai dau bani pe degeaba, dar nu vreau sa ma dea in judecata. va multumesc

| otiliak a răspuns:

Si eu am patit ieri 07.08. 2012 in Timisoara, doar ca am fost inspirata si nu am semnat contractul dar cei 70ron i-am platit...

| AndaBradeanu a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru, insa eu am dat toti banii 200 de euro. nu mi-au facut book-ul si nici la telefon nu mai raspund ca i-am tot sunat, il au inchis. Mama mea a zis ca merge la politie dar trebuie sa depuna plangere mai multe persoane.Este cineva aici din Constanta?

| frantcezu09 a răspuns:

Salutare si eu am fost tepuit ieri pe data de 18.01.13 eu zic ca trebuie facut cv cu astea firma asta famtoma ei mai necajesc oameni mai tare nu le este mila nerorociti draculi sunt i eu din TM.

| ewangel a răspuns:

Asta e saitul lor. http://sun-media-agency.ro/albume-foto-sun-media/index.php Na-s zice ca e prea profesionist dar macar se vede ca se lucreaza.
Si eu am inscris baietelul meu, au fost foarte amabili. Cursurile le poate face fiica mea si in album vor fi pozele lor impreuna. 198 E + 2*60 RON. Se poate ca e teapa dar macar ramin cu un album facut de profesionist in 60 de zile(aproximati 150-200RON) cu cursuri pentru fetita ca ocupatie de vacanta si daca au noroc atuncea si cu niste prezentari.

| ecaterina71 a răspuns:

Te ameninta ca te dau in judecata, au si un avocat care nici macar nu exista

| BogdyGoku a răspuns:

Adry3000 si caryyy

Ma puteti ajuta si pe mine? azi mi-a venit citatie, k daca nu le dau restul de bani ma dau in judecata angry( nu stiu unde dracu mi-a fost capul cand m-am dus...dar vreau sa va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi...voi ce ati facut?

Caryyy am vazut k mama ta ii jurista happy ai rezolvat ceva? v-as fii foarte recunoscator happy mersi

| yococosuu a răspuns:

Teapa si eu am luatoo sad nai ce sa le faci si nau ce sa-ti faca nu mai mergi si gata la fel am facut si eu happy