| EpicSmile a întrebat:

Imi spuneti va rog ce stiti despre Sun Media Agency Oradea? Am platit 60 Ron pentru inscriere si m-au si pus la contract spunandu-mi ca ma pune la profesionisti. Mi-au zis de ceva cursuri, si hopa costa in jur de 198 euro. Am facut contractul si m-au chemat joi sa fac o sedinta foto petru ceva album. Site-ul lor nici nu merge si dupa cum am mai vazut pe alte forum-uri, mi-e cam frica, fiindca o gramada spun ca e teapa. Help please! happy

60 răspunsuri:
| elflady a răspuns:

Buna. Si pe mine m-a acostat azi un tip (eram pe pietonal cu baietelul la plimbare)care a zis ca e de la agentia asta "sun media", si m-a intrebat daca sunt de acord ca sa-l inscrie pe baietelul meu in baza lor de date. Am fost de acord, dupa care mi-au cerut si mie bani. Noroc ca nu aveam la mine atatia bani, ca si eu as fi platit. Am cautat si eu www.sun-media pe net dar nu am gasit nimic.sa fie teapa?

| Madalina_9736 a răspuns:

Sunt din Oradea. Vineri am fost si eu intrebata de acesti " reprezentati ". La un moment dat nu ma mai puteam scapa de ei, m-au intrebat de 3 ori, iar a3-a oara m-au dus sa discut cu o domnisoara despre aceasta agentie. Ea bineinteles ca a incercat sa ma convinga cat de mult a putut, dar eu am refuzat, iar la sfarsit vazand ca nu ma lasau in pace am spus ca accept si mi-au cerut si mie bani. Am spus ca revin in alta zi, mintind ca nu am bani la mine laughing Acum ma bucur ca nu am acceptat, luam si eu o teapa. straight face

| alexutza_7579 a răspuns:

Buna! Ma ajutati si pe mine va rog? azi am patit-o si eu cu aceasta agentie (Sun media agency) am platit cei 60 de lei pentru inscriere, plus un milion jumate` din cei 198 de euro, si ma asteapta marti la sedinta foto. Am semnat contractul. Acum am vazut cate grozavii scrie pe net despre ei. Ce-ar trebui sa fac daca vreau sa renunt, dar sa nu mai trebuiasca sa dau restul de bani. Va rog sa imi raspundeti. Ms.

| Gabriel1990 a răspuns:

Salut! Eu m-am inscris ieri la agentie, la insistentele doamnei de sus, tot asa m-a abordat pe strada si mi-a spus clasica vrajeala cu reclama, publicitate, haine si accesorii gratis, cosmetice, etc. I-am dat la domnisoara de sus doar 30 de lei ca atat aveam la mine si seara cand am ajuns acasa am cautat pe net despre ei si am vazut ca toti erau nemultumiti de ei si ca sunt tzepari... am mers a 2a zi sa anulez contractu ca m-a pus sa semnez in prima zi cand am dat cei 30 de lei... acolo mi-au spus ca nu se poate renunta si ca trebuie sa aduc si restul banilor(30 de lei) ca am semnat deja. le-am spus ca il duc maine dar nu o sa ma mai duc la ei niciodata! bine ca am aflat la timp ca altfel poate o muscam mai raulaughing aveti grija, E TZEAPA!

| Bogdan_Purcariu_1986 a răspuns:

Razbunare asta ii in capul meu, am pierdut anul trecut 260 de lei.respectiv 60 inscrierea si 200 rezilierea contractului "profesionisti" asa a fost intelegerea ca sa scap de judecata.desi dadudem doar 100 cand mi-am dat seama ce facusem, desigur aflasem pe net, acum cateva zile primesc instintare de la Bucuresti cum ca ar trebui sa platesc si restul de fapt toata suma din nou 198 de euro...desi eu platisem o rata pentru a putea rezilia contractul.cu bonurile, instintarea si contractul am facut o plangere la opc si am de gand sa trimit si la toate televiziunile pe mail

| robert0822 a răspuns:

Buna ma confrunt cu aceeasi problema am luat si eu tzapa de la ei am platit taxa de inscriere si am semnat si contractul pentru fiica mea dupa care am platit un avans de 65 de euro din cei 198 si am fost si la sedinta foto numai ca nici nu au reusit safaca pozele pentru ca fiica mea de trei ani nu isi doreste carriera de modelling asa ca nu a stat la poze am fost cu ea de doua ori si au vazut si cei de la agentia ca nu are rost dar ei tot vor sa ii dau cei 130 de euro diferenta dar eu nu inteleg pentru ce

| Cimpeanu_Andreea_Irina_1987 a răspuns (pentru robert0822):

Buna ma numesc Andreea si eu am patit la fel ca tine am fost cu baietelu meu si mi-au spus aceeasi vrajeala dupa care le-am dat ca fraiera 200 de roni dupa aceea trezanduma la realitate ca-i teapa si m-am dus sa le zic ca renunt la contrac si mi-au spus ca ma vor da in judecata eu m-am gandit sa-i dam noi in zear sa vada lumea ca este tiapa sau daca se poate si la teve dar nu stiu cum sa procedez cum trebuie facut vad ca sunteti foarte multi care ati fost pacaliti cu acte in regula va rog daca vreti sa ne unim toti cei pacaliti sa-i dam la un ziar sau la televiziune sa vada toata lumea oare nici atunci nu se vor lua masuri.inteleg ca am fost noi pacaliti dar asta nu anseamna ca trebuie sa mai fie si altii ca atunci chiar ca ia toata lumea in ras fratilor si bani nu se fac dand cu pumnu in piatra totusi sunt niste sume pe care escroci astia se distreaza pe bani nostri sau pe paine copiilor nostri trebuie sa facem ceva astept raspusuri la adresa asta andra29sky@yahoo.com

| margot99 a răspuns:

Dupa atata timp poti sa-mi spui ce s-a intamplat mai departe, in 12.09. 2012 nepoata mea a fost acostata si zic eu tepuita de aceea as dori niste informatii de la tine.

| Euuuu007 a răspuns:

Buna.cum ai rezolvat pana la urma?! te rog, raspunde-mi si eu sunt in aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac.