| Limonada_5771 a întrebat:

Imi ziceti si mie secretul pentru a avea un corp frumos? big grin
Adica trebuie sa fac sport zi de zi? Si sa mananc adecvat. Si altceva? :X fundita:*

Răspuns Câştigător
| princess_9789 a răspuns:

Draga mea, pana acum vreo 5 luni eram plinuta. Am ineput sa am grija la ceea cemananc: nu am renuntat la ciocolata, nu am renuntat la cartofii prajiti, numai ca am incetat sa ma asezla masa si sa devorez tot platoul cu mancare. Pur si simplu gustam de pofta. Am inceput sa beau foarte multa apa si sa alerg in fieare zi in jur de 5- 6 kilometrii. Vreau sa spun ca am slabit in jur de 4 - 5 kg si ma simt mai bine ca oricand. Nu mi-a venit sa cred. Ma simt bine in pielea mea, si o sa observi ca sportul o sa faca parte din viaata ta si o sa fii la un momentdat dependenta de el.
Mult succes>big grin

4 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Tot ce ai scris mai sus este adevarat, dar as vrea sa mai adaug inca un lucru :

1. NU trebuie sa mananci mancare fast`food! (ex.: KFC, Mc`.)

Sper ca te-am ajutat puppy dog eyes

| Judoka a răspuns:

Salut...primul pas pentru un corp frumos este sportul...adika sa-ti pui in miscare muschii fesieri gambele, depinde ce inseamna la tine un corp frumos.Al doilea pas ar fi sa nu mananci dupa ora 18.Si incearca sa mananci mancaruri cu cat mai putine calorii adica astea constau in legume si fructe, mai putina ciocolataaaaabig grin si nu uita sa faci sport in fiecare zi cel putin 30 de minutewinking

| Adynutza_2910 a răspuns:

Fructe legume...dar nu inseamna ca nu trebuie sa mananci si altceva. sportul dimineata este foarte bun.nu este o reteta stricta a frumusetii dar merita sa incerci.:*

| Gstefan a răspuns:

Poti incepe prin fuga sau ciclism apoi te poti inscrie si la o sala de forta. Mananci doar mancaruri proaspete, renunti la mancarurile prajita in ulei, cele care necesita doar incalzirea in microunda

@Judoka

Chesti cu "nu manca dupa ora 18" e o aberatie, se poate manca dar sa nu contina foarte multe calorii.

@Princess

In cele 5 luni trebuie sa pierzi minim dublu de cat ai pierdut tu. Sincera nici nu ma mira din moment ce ai zis ca nu ai renuntat la prajeli si dulciuri.