Fii atenta scrie asa:
drhotzu spune ca nu pot sa gandesc singura la 14 ani si sunt atat de patetica incat vreau sa imi pun status cu ceva copiat de pe net si mai vreau sa fie si lumea uimita...
Barbatii sunt ca si conexiunea Bluetooth: atunci cand esti langa ei raman conectati, dar atunci cand esti departe cauta noi dispozitive.
Esti intr-o camera cu 1 leu, 1 crocodil si 1 manelist. Ai 1 pistol si 2 gloante. Ce faci? Tragi in manelist de 2 ori!
Nu esti o femeie proasta, dar ai ceva de genul unui scurtcircuit intre limba si creier.
Dumnezeu a dat femeilor trei calitati: frumusete, intelepciune, fidelitate; punand conditia ca nici-o femeie sa nu le aibe pe toate trei!
De ce au barbatii constiinta curata? Inca nu au folosit-o.
De cati barbati e nevoie ca sa schimbi un bec in baie? De nici unul, deoarece proastele spala si pe intuneric.
De ce isi "boteaza" barbatii penisurile? Le place sa se tutuiasca cu cel cu care iau cele mai importante decizii!
Sampania sa curga pentru fetele ce au facut baietii sa planga!
Caut femeie rezistenta la frig, foame si bataie.
Urasc oamenii care ma-ntreaba "A venit autobuzul?". Daca ar fi venit, de ce oare as mai fi stat in statie?
Urasc oamenii care ma intreaba "Pot sa-ti pun o intrebare?". -Nu prea-mi dai de ales, nu-i asa?
Urasc oamenii care se uita la film si intreaba "Ai vazut?". Nu, fraiere, am venit la cinema ca sa ma uit la podea!
Daca esti urata, nu da buzz. Impusca-te!
Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.
Buna
Uite niste statusuri:X :
Tre’ să le fac pe toate, fără nici un compromis. Îmi construiesc uşor, colţul meu de paradis.
Nu sunt perfectă. știu! Am o grămadă de defecte! Dar n-am obligat pe nimeni să mă accepte.
Am venit păşind încet dar o să plec alergând, că oamenii n-au două feţe... c-au zece, f*tu-i în gât.
Nu fac nimănui pe plac, fac ce îmi convine. Vorbesc despre ce e, nu despre ce ar putea sa fie!
Sper ca iti plac :X
Voi radeti toti de mine ca sunt diferit, iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel
SERIOUX întreabă: