| AnemonaP a întrebat:

In 2 luni trebuie sa slabesc muult,ce parere aveti de,,dieta" de mai jos? Pare ca m-as infometa in ea, dar dupa as pune la loc kilogramele daca voi manca doar sanatos?
Meniu zilnic:
se consuma lichide multe
• hrana solida este exclusa
• nu se consuma alcool
• mesele sunt constituite din doua pahare de sucuri sau piure din fructe si legume
• se pot consuma supe si ceaiuri din plante
• se iau suplimente alimentare naturale
• se face cat mai multa miscare, zilnic
Fiind extrem de drastica, dieta nu poate fi repetata mai devreme de sase luni
Durata: 21 de zile
Greutate: 10 kg

Răspuns Câştigător
| Caranfil a răspuns:

Pai da, asta e si scopul, e un fel de infometare doar ca e mai usor de suportat pentru ca adormi si nu mai simti foamea.Si acum ce vrei sa spui ca daca te scoli mai infometat trebuie sa te imbuibezi pana te saturi? daca vrei sa slabesti sau chiar sa nu te ingrasi trebuie sa mananci cate putin si vei simti mereu senzatia de foame, nu poti fi mereu satul.Si inca o chestie, cum obisnuiesti stomacul asa iti cere, daca mananci pana abia te mai misti iti va cere mai multa mancare si te vei satura greu. Daca te obisnuiesti cu cate putin te vei satura(cel putin pe moment) cu mai putina mancare. Explicatia este faptul ca stomacul se mareste si se micsoreaza in functie de cat mananci si bei(nu de pe o zi pe alta). Unii spuneti ca daca va tine acea cura se va ingrasa mai mult. FALS, daca da iama in fast food-uri poate asa e, dar daca tine cura si dupa mananca cat trebuie nu se va ingrasa.Doar ca priveaza organismul de multe substante printre care carbohidrati, proteine pe langa multe altele si posibil sa aiba probleme, insa va slabi dar cu un pret mare

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Stai sa vezi dupa dieta asta proasta cat de rapid te vei ingrasa

suntserios
| suntserios a răspuns:

O dieta foarte prosta... iti privezi organismul de substante importante pe care nu le poti lua din ceaiuri si sucuri de fructe

| peperonies a răspuns:

E o aberatie.
daca vrei sa slabesti nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. serios e atat de simplu. incearca asta 21 de zile si o sa veziwinking

| BlackRose03 a răspuns:

Nu ti-as recomanda sa ti aceasta dieta.Iti distrugi organismul si pe tine insati. Poti tine aceasta dieta o perioada scurta de timp, dar dupa te vei ingrasa la loc, poate si mai mult.Ar trebui sa slabesti in timp, treptat, fara infometare, sa faci cardio(min 30 min/zi), nu manca dupa ora 18.00, fereste-te de dulciuri si fast food, mananca des si putin si vei vedea curand rezultate.Infometarea nu e o solutie!

| kiri11 a răspuns:

Daca vrei sa dai cu adevarat jos, trebuie sa iti reglezi mai intai metabolismul, sa iti analizezi tiroida si sa faci sport happy. un ajutor bun pot fi plasturii Catch Me Patch Me. Poti citi mai multe pe internet despre produs happy

| kiri11 a răspuns:

Doresc sa mai adaug ca daca se folosesc acesti plasturi mai este nevoie de o perioada de purtare, pentru a stabiliza efectele obtinute. Aceste informatii le am din partea unei colege care a slabit 18 kg happy

| andrabella a răspuns:

Si eu am slabit cu aceasta dieta dupa cele 21 de zile m-am ingrasat mai repede.

| Caranfil a răspuns:

Daca faci si mult sport(mult in adevaratul sens al cuvantului) si urmezi si dieta de sus risti o gramada de probleme de sanatate.Iti pot spune cum fac eu, sunt sportiv de multi ani, alerg foarte mult si mananc cam din toate(in afara de mancare de fast-food si orice mancare din oras) dar mananc putin, evit painea(nu total) si nu mai mananc dupa ora 18. Daca vei face mult sport, nu mai mananci prajituri, ciocolata, mancare din oras etc. si mananci mai putin(cum era vorba aceea-sa nu te scoli satula de la masa) ar trebui sa slabesti sanatos.Am uitat sa zic ca eu caut mancare cat mai sanatoate(de obicei de la tara o iau).Cat trebuie sa mananci in functie de cata activitate fizica faci tu trebuie sa stii

| peperonies a răspuns (pentru Caranfil):

Ce se intampla dupa ora 18:00?

| Caranfil a răspuns (pentru peperonies):

Aici sunt doua variabile prima ca nu mai mananci de la ora 18 pana a doua zi la ora 7-8(deci o perioada destul de mare) si a doua este aceea ca metabolismul este incetinit pe tot parcursul somnului

| RAY a răspuns (pentru Caranfil):

2 grupuri de maimute au fost hranite diferit unele dupa ora 18 altele dupa ora 18 numai mancau, nu s-a vazut nici o diferenta din contra grupul maimutelor care numai mancau dupa ora 18 erau mult mai infometate a doua zi, deci nu poti pacali creierul

| peperonies a răspuns (pentru Caranfil):

Niciuna din chestiile astea 2 nu sunt variabile.

| AnemonaP explică (pentru Caranfil):

Multumesc foarte mult. Insa as mai avea o intrebare. De obicei, seara pe la 8-9 merg cu bicicleta cam o ora, deci pe la 10 maxim ajung acasa si am inteles ca dupa sport este necesar sa mananc ceva. Este vreo problema daca la ora 9-10 seara mananc un castron de salata?

| Caranfil a răspuns (pentru AnemonaP):

Nu ca este necesar, poti sa mananci sau nu.Nu este o problema ca mananci o salata sau altceva,doar sa nu mananci prea mult in comparatie cu cat efort faci, asta e principalul. Apropo, foarte bine ca mergi cu bicicleta, si eu fac ciclism insa de performanta si alerg(asta ca hobby), te ajuta din toate punctele de vedere

| AnemonaP explică (pentru Caranfil):

Si pe mine de o luna a inceput sa ma pasioneze foarte mult ciclismul

| Caranfil a răspuns (pentru RAY):

Pai da, asta e si scopul, e un fel de infometare doar ca e mai usor de suportat pentru ca adormi si nu mai simti foamea.Si acum ce vrei sa spui ca daca te scoli mai infometat trebuie sa te imbuibezi pana te saturi? daca vrei sa slabesti sau chiar sa nu te ingrasi trebuie sa mananci cate putin si vei simti mereu senzatia de foame, nu poti fi mereu satul.Si inca o chestie, cum obisnuiesti stomacul asa iti cere, daca mananci pana abia te mai misti iti va cere mai multa mancare si te vei satura greu. Daca te obisnuiesti cu cate putin te vei satura(cel putin pe moment) cu mai putina mancare. Explicatia este faptul ca stomacul se mareste si se micsoreaza in functie de cat mananci si bei(nu de pe o zi pe alta). Unii spuneti ca daca va tine acea cura se va ingrasa mai mult. FALS, daca da iama in fast food-uri poate asa e, dar daca tine cura si dupa mananca cat trebuie nu se va ingrasa.Doar ca priveaza organismul de multe substante printre care carbohidrati, proteine pe langa multe altele si posibil sa aiba probleme, insa va slabi dar cu un pret mare

| andreywtza a răspuns:

Incearca dieta Rina, iti garantez ca va da rezultate. Eu sunt la aceaata dieta de aproximativ 2 luni si am slabit 9 kg.