anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!
În 2018 mi-a plăcut de un baiat și el mi-a aratat mai multe semne ca m-ar placea, chiar a și zis și în,, gluma", dar am fost prea timida și nu am putut sa-mi exprim sentimentele. De atunci am mai ieșit cu el pe afara pana în 2019, iar de atunci nu am mai ieșit doar foarte rar. Saptamana trecuta am început sa iesim iar cu prietenii și a ieșit și el, la un moment dat el era în fata mea cu 2 metri și l-am surprins ca se uita,, cu coada ochiului" la mine; cam de 3 ori s-a întâmplat lucrul acesta. Contact vizual avem, doar ca nu foarte des, asa cum aveam în trecut. Și are o reținere, vorbește rar cu mine, ba chiar a zis ca el nu are cum sa facă un pas dacă vede ca fata respectiva nu înaintează și nu ii arata nimic, gen ca ar trebui ca ambii sa facă primul pas.
Ce pot sa înțeleg din asta? Ar trebui sa trec peste?
Ofer funda!

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să te decizi dacă vrei ceva de la băiatul acesta. Dacă vrei ceva de la el, atunci faci un pas. Nu contează cine îl face pe primul, important este ca acel pas să îi aducă pe cei doi mai aproape unul de altul.

| Catrice a răspuns:

Dacă e același tip din sugestia data mai jos pe site (https://www.tpu.ro/......am-ca-se/) atunci e nașpa, cat sa mai aștepte sărăcuțul.

| Fabianaa a răspuns:

Mulți băieți lasă semne din astea doar ca să își baga joc. Sau poate ca îți faci tu filme în cap. Spune-i ce simți, și după reacția lui formează-ți o părere.

| glasulfilologului a răspuns:

Sa nu mai pierdeți timpul si sa încercați.
Lăsă la o parte timiditatea, pentru ca din ce ai spus tu e clar ca e ceva.
Sfatul meu e sa încecri pentru ca nu ai nimic de pierdut.

| Reginaa a răspuns:

Ai putea să îl întrebi direct dacă el consideră că poate sa fie ceva ca să nu ajungi tu rănită. Ai putea să faci pasi micuți către el daca nu vrei să îi vorbești deschis si sa vezi cum reacționează el, dacă e reciproc. Succes!?