Cred ca daca iti era cu adevarat prietena nu renunta la tine pentru fitoasele alea. Acuma ea a renuntat la prietenia cu tine casa fie cu fitoasele. Pote i-a pus o conditie casa intre in asa zisul club. Nu cred ca ar trebuie sa mai fii prietena cu ea, oricand te pote trada iar!
Daca ea a devenit fitoasa, iar tu esti o fata modesta fara aere de vedeta, va fi un impediment, adica, o sa te lupti cu morile de vant.
Ea si-a ales un drum, e cazul sa faci la fel. "Daca mie nu-mi mai pasa de timpul frumos petrecut impreuna, tie de ce ti-ar pasa?" In genul acesta se pune problema.
Si eu cunosc o situatie asemanatoare.Eu as zice sa nu te mai umilesti in fata ei (acum depinde de firea ta)insa daca te-a tradat, nu te-a mai considerat prietena ei eu as zice sa nu te mai consumi pentru ea pentru ca nu are niciun rost sa stai cu cineva care ti-a spus "pa-pa" pentru fitoasele clasei.
Un sfat:Nu iti mai face prietene care in urmatoarea secunda te lasa balta; In zilele de azi greu mai gasesti pe cineva care sa iti fie prieten/a adevarat/a.
Dap, asemenea cazuri se intampla des, nici nu cred ca am timp sa iti spun de cate ori mi s-a intamplat asta. Dar in fine, ai avea vreo sansa numai daca i-ai arata ca s-ar simti mai bine cu tine decat cu ele, dar foarte important nu insista, pentru ca daca vei insista foarte mult o vei pierde.Succes!