| RoDyQwTsW a întrebat:

In cateva zile o sa ma intalnesc cu prietenul meu si sunt foarte emotionata >:" eu inca nu m-am mai sarutat cu nimeni pana acum si mi-e frica :-s o sa fie >greu?:" (stiu ca suna aiurea ) cateva sfaturi :* Funda.love struck

Răspuns Câştigător
| Amelya02 a răspuns:

Incearca sa te relaxezi. Cel mai bine este sa-i spui si lui asta, sa nu-ti fie rusine,te va ajuta mult in relatie daca esti deschisa, si ii spui anumite lucruri, si s-ar simtii foarte bine sa auda ca el a fost primul care te-a sarutat.Inchide ochii, gandeste-te la ceva frumos, si apropiati-va mult. Succes:*

3 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Nu,n-o sa fie greu.
Poarta-te firesc si vine de la sine.

| purplegirl1234 a răspuns:

Nu ai de ce sa fi emotionatawinking este foarte simplu depinde daca te saruti french ar trebui sa nu incerci de prima oara dar daca te saruti doar asa stampila nu are de ce sa iti fie frica in primul rand nu fi stresata o sa se observe, stai relaxata si lasa-l pe el sa faca primul pas, depinde de pozitie poti sa stai in bratele lui si sa il atingi asa tandru pe gat sau nu stiu cum vrei tu...winking

| Krissuu a răspuns:

Nu te ingrijora se va termina mai repede decat crezi doar sa nu ai emotii ca in rest totul se v-a termina bine:X