| Rush33 a întrebat:

Buna, in cateva zile plec cu parintii mei intr o calatorie cu avionul. Mentionez ca am 20 de sni insa ai mei nu stiu ca fumez. Are cineva vreo idee un elf bar daca bipaie la verificare?

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Cred ca la 20 de ani, ar cam fi cazul sa le spui parintilor ca fumezi. daca totusi nu vrei sa afle, recomand sa te abtii pe perioada calatoriei, din experienta iti zic.

1.In bagajul de cala nu ai voie, am patit, m-au controlat de zici ca aveam bombe sau ceva asemanator
2.In bagajul de mana, creste sansa sa te controleze in bagaj ( nu stiu de ce, chiar si fara sa bipaie nimic, poate totusi par eu mai dubios)
3. In buzunar, trebuie sa arati ca ai asa ceva in buzunar, deci oricum vor vedea ai tai

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai voie cu elf barul in bagajul de mana, doar in cel de cala.
Dar asa cum spune si userul de mai sus, iata o oportunitate foarte buna, sa te lasi de fumat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă are metal in el bipaie. Dar îl pui in bagajul care trece la scanat și nu mai bipaie

| mODIN a răspuns:

Sincer, ai o oportunitate foarte buna sa te lasi. Stiu pe cineva care a fost intr-un zbor de aproape 20 de ore (Bucuresti - Los Angeles, sau ceva de genul) si dupa ce s-a dat jos, nu i-a mai trebuit.