| Iacob_Alessandra_1994 a întrebat:

În clasa 1, la inceputul anului scolar, m-am pus in banca cu o fata pe care nu o cunosteam, dar nici ea nu ma cunostea pe mine. Atunci, i-am spus "Buna!" iar ea nu mi-a at nici un raspuns. Apoi am intrebat-o de 3-4 ori "Cum te numesti?" nici un raspuns din nou...Atunci am decis sa nu mai vorbesc cu nimeni (pana atunci vorbeam cu foarte multe persoane)pentru a nu păţi la fel...Pana in clasa a 3-a am stat singura, nu comunicam cu nimeni.Dar, in clasa a 3-a a inceput o fata(ea vorbeste cu multe persoane)sa imi puna intrebari, iar eu raspundeam.În cateva zile am devenit prietene, iar acum ea este singura mea prietena.

Întrebarea mea este:

¤Cum pot sa nu mai fiu asa timida si sa vorbesc cumai multe persoane? (Ma simt cam nasol ca am doar o prietena...Eu vreau mai multi prieteni/prietene)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa fii intimidata si marcata de comportamentul acelei fete needucate care nu stie sa raspunda la un salut. Tu erai si probabil ca inca esti o fire sociabila si prietenoasa dar faza aceea ti-a ramas in minte. Nu e greu sa iti faci noi prieteni. Gaseste interese si subiecte comune de discutat si esti gata. Poti sa intri in grupul din care face parte prietena ta. Sigur te va integra. Iti urez multa bafta! Pupici!

2 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Fii comunicativa. Vorbește cu alți și asculta-i cand vorbesc. Fii încet la vorbire, grabnic la ascultare. Și nu te descuraja dacă nu toți vorbesc cu tine, uneori nu au dispoziția necesara. Tu continua sa învingi răul prin bine.

| Xdreaper21 a răspuns:

Un prieten adevarat e mai bun decat 100000 falsi