Nici eu nu suport astfel de tipe ) pitzipoance, cum le mai spun eu. Cred ca ar trebui sa ii atragi atentia sa se comporte mai omeneste, doar nu e ea regina "junglei" no? Daca se intampla sa inceapa sa se scalambaie la tine : "si ce vei face in privintza asta", etc. ii poti raspunde foarte simplu ca tu nu vei face nimic, dar cand il va apuca vreodata pe unul/una nervii pe ea, sigur se va trezi cu o "scatoalca".. La faza cu parul ii poti spune :" merci chiar nu imi placea cum imi statea inainte "
Sau exista si indiferenta
Mult succes!
Baby.ShiNe
Vorbeste cu dirigentele.De barfit e una, de agresiune fizica e alta
Cam din topor fata asta
Deci cu nesuferiti din astia nu reusesti niciodata sa te-mpaci, crede-ma ei nu inteleg de "NU" inteleg numai de plictiseala - asta inseamna ca atunci cand se plictisesc sa faca acel lucru atunci vei avea pace. Singura nu poti sa o infrunti (asa sunt persoanele astea), insa daca tabarati mai multi cu gura pe ea ma refer la cei care nu o suporta nici ei ( banuiesc ca sunt mai multi) si ii spuneti sa va lase impace, nu va avea ce sa faca pentru ca va fi inferioara si se va opri. Crede-ma merge intotdeauna.
SUCCES!
Spune-i direct in fata ceea ce gandesti si ca daca nu se astampara, vorbesti cu dirig, sau cu parintii ei.
Pai cand mai vine o data la tine spune'i si tu cu tonul ceva mai ridicat ceva de genu' "lasa'ma in pace odata"
sau incearca sa o eviti, sa o ignori.
daca o sa te porti si tu ca ea nu o sa va intelegeti niciodata
Spune-i ca daca iti mai baga o data mana in par i-o rupi si o bati cu ea pana chitaie. LOL.
Vb cu ea si zii sa inceteze cu comportamentu ei... daca nici asa nu merge, ciufuleste-o si tu, sau eventual in cel mai rau caz de fiecare data cand vine la banca ta scuip-o ). sper sa intekleaga de vb buna:*
Eu zic sa o bati sau o alta parte mai pasnica ...adica spune-i ca daca are ceva treaba cu tine sa discute cu tine dupa ore. sau daca vrea sa te atinga sa o faca dupa ore...cam asa ceva
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: