| SkivoRo000 a întrebat:

In curand e ziua mea si as vrea sa beau, dar de fiecare data cand beau si un shot ma ia cu rau. Ce as putea lua sa nu imi fie rau? sa nu vomit? Stiu ca trebuie sa beau incet si sa mananc. Dar imi este foarte rau oricat as bea...
Stiam o faza ca daca bei si iei o aspirina inainte nu mai ai nimic. Adica nu te doare capu.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Atunci bea și tu bere sau vin și evită tăria dacă ți-e rău de la ea
sau bea jagger că e mai suportabil

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce vrei să bei, doar fiindcă este ziua ta? Cum ar fi fără să vrei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea sampanie pentru copii sau bere fara alcool.
Nu te supara dar daca vezi ca bautura iti face rau de ce continui sa bei? Vrei sa ajungi la urgente la spital? Ficatul tau iti spune ca nu e bine si tu continui. Daca e ziua ta nu inseamna ca trebuie sa te faci muci. Nu bea bauturi tari/spirtoase. Betivanii nu au viata lunga. Tu iti faci rau cu mana ta. De ziua ta e bine sa stai treaz si nu vomitand pe la baie. Faci cum vrei, viata ta si ziua ta.

| anamaria82726 a răspuns:

Dar nu trebuie sa bei doar fiindca asa fac toti cei din jurul tau. Te inteleg ca vrei, ca este varsta. Dar nu trebuie sa o faci doar ca sa fii considerat de gașcă. Poti sa te faci placut prin multe alte modalitati.
Daca stomacul tau nu poate duce asta, nu trebuie sa te fortezi. Este vorba despre sanatatea ta pana la urma. Este mai bine pentru tine ca nu prea poti. Nu are sens sa faci o obisnuinta din a-ti fi rau din cauza bauturii.

| Usgs a răspuns:

Bea strongbow ca e mai dulce, eu nu vomit de la el daca beau mult