Pentru o aniversare de 4 luni nu cred ca trebuie sa-i iei ceva foarte costisitor.Ai putea sa faci chiar tu ceva. Daca sunteti 2 romantici, scrie o scrisoare despre cum v-ati cunoscut si sentimentele tale.
Ai putea sa ii oferi un ceas, un calendar personalizat, un parfum, o bluza. Trebuie sa ii oferi ceva care sa ii aminteasca de tine dar sa ii fie si de folos.
Draga mea in mod normal noi barbatii ne gandim la anumite surprize sau cadouri. Voi sunteti ca o raza de soare si numai cu un zambet ne faceti fericiti. Dar daca vrei sa-i faci o surpriza cred ca o cina romantica ar rezolva problema. Îti doresc sa fii iubita!
Sa ii cumperi un ceas, o cana in care sa fi tu, o perna pe care sa scrie te iubesc, 2 lantisoare adica jumatati una tu una el, un tricou, pulover imprimat poza cu voi, o cutie de ciocolata preferata lui, iti alegi din ce am spus eu de mai sus daca crezi ca sunt bune.
Pai eu cand am avut cu iubitul meu 4 luni i-am facut cadou un ursulet de plus si o bratara de argint.acum nu mai am cui sa i fac cadouri ne-am desp acum o saptamana da asta e la multe luni impreuna cu iubitul tau!