| Twentyonepilots a întrebat:

In curand fac 17 ani si am o dilema. Nu stiu ce sa fac de ziua mea. In primul rand, mama mea s-a oferit sa imi dea bani pentru ieseala asa ca nu doresc sa cheltui multi bani. In al doilea rand, am, oarecum, doua grupuri: colegele de clasa (care imi sunt si prietene) si prietenele mele bune de cativa ani. Intrebarile mele sunt:
1. Este putin daca imi scot prietenele doar la un suc/cafea/ceai intr-o cafenea din centrul orasului? In sensul in care nu vreau sa ma complic cu iesit la pizza sau asa.

2. E aiurea daca ies cu cele doua grupuri separat?

3 răspunsuri:
| usernamealy a răspuns:

Nu e deloc aiurea sa faci cu grupuri separate. Asa fac si eu mereu, pentru ca e mult mai ok, poate grupurile nu se cunosc intre ele si o sa fie ciudat. Si daca nu vrei sa cheltuiesti multi bani, atunci poti merge doar la cafenea, si eventual si o prajitura. La multi ani, si distractie placuta happy

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

1. Eu unul cred ca este okay si asa insa ar fi mai frumos sa luati si o prajitura, ceva pe langa acel ceai ...Pana la urma nu conteaza atat de mult pizza/prajitura aceea, conteaza sa va simtiti bine, sa fiti impreuna.

2.Nu este aiurea deloc. Am facut greseala aceasta mai demult. Daca cele 2 grupuri nu au multe lucruri in comun, daca nu se cunosc intre ele...atunci mai bine iesi separat cu ele. O sa se simta stanjenite caci nu se cunosc intre ele si, cine stie... poate ca unora nu le-ar placea sa stea la un ceai cu niste persoane pe care nu le cunosc.
Poate cu un grup vrei sa vorbesti ceva in timp ce celalalt grup uraste acel subiect s.a.m.d. Eu unul am tot asa, 2 grupuri si de fiecare data fac separat intrucat se simt stanjeniti caci nu au absolut nimic in comun. *decat faptul ca sunt prieten cu toti*

Eu zic sa iesi pe rand cu fiecare grup *separat*. E mai bine asa.

Succes si la multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. ar fi mai ok zic să ieșiți la o pizza.
2. da, de ce nu vrei cu ambele?