Normal.
Nu o sa poti sta toata noaptea pe tocuri si in rochie.
Si eu m-am schimbat la banchet in pantaloni si tricou. E mai confortabil. Si nu o sa rada nimeni de tine. Important e sa te simti tu bine.
Da cam asa fac toate fetele, se schimba daca au unde si asa am facut si eu! Eu mi-am luat direct blugi, tricou si adidasi si a inceput lumea sa rada de mine ca vin in adidasi la banchet Da nu mi-a pasat, la ce durere de picioare aveam nimic nu ma mai interesa, decat sa ma simt eu bine
E o idee buna, eu sincer n-am mai facut asa ceva, caci nu am avut unde sa ma schimb.
Eu nu iti recomand blugi si tricou mai degraba slapi
am multe pr care au avut banchetul si la un moment dat n mai puteau sa stea pe tocuri si le-a schmbat pe slapi de plaja
Iti poti lua o rochita de genu http://img.kudika.ro/images/article_pictures/slideshows/230_9.gif
si niste balerini si tot elegant e doar ca e si comod si iti mai pui si. o coronitza in par si e mai mult decat super:)
rochia nu trebuie sa fie verde neaparat:)), modelu conteaza nu culoarea!
PS:Distractie placuta!
Daca esti o fire mai `crazy`, ia`ti o rochie in asa fel inca sa se potriveasca cu o pereche de bascheti colorati(daca iti plac, bineinteles). O sa obtii o tinuta de efect, glam rock:X.