Mate-info se face in special matematica si informatica foarte multa, matematica M1 (se fac capitole in plus fata de alte profile). Se dau teze la matematica, romana, informatica si o materie dintre fizica, biologie si chimie.
Mate-info bilingv engleza (sau franceza/germana/spaniola) e exact ca la mate-info simplu, doar ca ai mai multe ore de engleza/franceza etc. si dai teza la limba straina
Stiinte ale naturii - se pune accentul pe fizica, chimie si biologie, dai teza la 2 din aceste 3 materii (+romana + mate), la matematica faceti M2 (niste capitole in - fata de mate-info). Daca dai la stiinte trebuie sa vrei sa te faci doctor.
Filologie (bilingv engleza/franceza etc.) se face multe romana, psihologie, logica. Partea buna este ca nu se da teza la mate si dintr-a 11-a nu se mai face deloc. Teze dai la una din 3 materii (fizica, chimie, bio), romana, engleza (franceza, etc), logica(cls a 9-a), psihologie (cls a 10-a)
stiinte sociale, nu prea stiu ca nu cunosc pe nimeni de la clasa aia dar cred ca seamana destul de mult cu filologia, dar cred ca se face mate.
Sper ca te-am ajutat :*
KingOfKings28 întreabă:
alexandra561 întreabă: