Da. dar sa stii sa iti gestionezi banii.ca sa nu te trezesti ca ai de platit mai mult decat ai la tine.
succes! :*
Salut. La Multi Ani. Sa fi fericit sau fericita, si tot ce-ti doresti. Inca odata; La Multi Ani. Legat de intrebare, conteaza in prezenta cui vei sarbatori, Alegeti prietenii adevarati, si va fi frumos. Sa fi fericit, sau fericita. Pa
Cum sa fie multi 5? la ziua mea am fost 12 la pizza.deci e o idee buna cu pizza.noi ieseam in oras in parc... iar apoi in loc de tort la cofetarie cate o inghetata.normal ca poti
Da e ok asa.depinde sh de pritenie tai
Totul e bine.trebuie doar sa va simtiti bine
succes!:*
Daca stai sa calculezi banii cheltuiti pe pizza, si binenteles un suc o sa vezi ca ai iesi mult mai ieftin daca i-ai invita la tine. Ai face o prajitura, cateva aperitive si ai cumpara suc. Ati putea sa va uitati la o comedie sau sa va jucati vreun joc amuzant, pe urma sa iesiti la plimbarea aia in parc :D
http://play4money.sosblog.com/
Sunt in aceeasi situatzie
Parintii mei sunt in invatamant, si cum s`au taiat salariile, nu suntem in cea mai buna situatzie. Ziua mea este in Septembrie. Si invit cativa prieteni la o pizza. Eu zic, ca mai bine ar fi la o pizza, decat acasa. 1. Parintzii vor fi cu siguranta acasa. 2. Nu te simti in largul tau:-s... Mie asa mi se intampla Acasa trrebuie sa fie doar pentru tine si familia ta. Parerea mea... Sper ca te-am ajutat >
Elenastoica9 întreabă: