| maya a întrebat:

In curand va fi ziua prietenului meu. vreau sa ii i-au un tricou si sa il duc sa puna poza noastra pe el(intelegeti ce vreau sa zic), dar ce as pute scrie pe el? sau sa il las decat cu poza? astept parerikisskiss

Răspuns Câştigător
| lola a răspuns:

Sper sa nu par rautacioasa dar mai bine cumpara-i altcevabig grin
adica. oricum tricoul acela nu-l va agata pe perete sa il vada toata lumea sau nu o sa il poarte pe strada, nu? mai bine fa un album cu poze cu voi 2 sau o poza mai artistica de a voastra o maresti si o inramezi [asta in cazul in care vrei sa fie ceva cu voi 2]
foloseste-ti putin imaginatiabig grin

xoxo lola.

12 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...adica baietii nu's ca noi... lor nu lw plac chestiile de genu...si chiar daca o sa spuna ca'i place eu nu l'as prea crede...si in niciun caz nu o sa'l poarte pe strada...stii tu...is orgoliosi...nu mai bine ii faci un tricou personalizat cu ceva ce ii place lui mult?happy

| papatukjatlekjulk a răspuns:

I-ai un tricou pe care sa scrie "Too good for you" laughing

| asya a răspuns:

"Iubirea dintre noi este o prietenie ce a luat foc"

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Maya&bogdan (sau cum yl cheama):*

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Ii poti scrie 'te iubesc" ..cred ca e de ajunshappy

| VladRO a răspuns:

Poti sa scrii pe el I love you, te iubesc, sau poti sa scrii pur si simplu Love happy

| MissCamelia a răspuns:

Acuma fara suparare, cred ca e destul poza voastra, daca chiar vrei sa vada lumina soarelui tricoul pe el, nu are nevoie de inimioare roz sau xoxo

| ALY_2447 a răspuns:

Probabil ar fi mai dragut daca ai scrie numele cu care voi va alintati de ex puiu iubi sau chiar numele voastre i love you deja este prea popular fii creativa

| rebelutza4u a răspuns:

Ai putea scrie "te iubesc" si initialele voastre...

| nu-vreau-nume a răspuns:

Daca tot vrei ceva personalizat, iti recomand o perna, ori un breloc pe care sigur o sal poarte.

| koxatu a răspuns:

Eu zic ca ai putea scrie fix sub poza numele luibatting eyelashes si textul " Numele on me" adica intelegihappy este pe tine cand ai trcioultongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm... poate:"doua suflete si o singura inima"