Sper sa nu par rautacioasa dar mai bine cumpara-i altceva
adica. oricum tricoul acela nu-l va agata pe perete sa il vada toata lumea sau nu o sa il poarte pe strada, nu? mai bine fa un album cu poze cu voi 2 sau o poza mai artistica de a voastra o maresti si o inramezi [asta in cazul in care vrei sa fie ceva cu voi 2]
foloseste-ti putin imaginatia
xoxo lola.
Nu stiu ce sa zic...adica baietii nu's ca noi... lor nu lw plac chestiile de genu...si chiar daca o sa spuna ca'i place eu nu l'as prea crede...si in niciun caz nu o sa'l poarte pe strada...stii tu...is orgoliosi...nu mai bine ii faci un tricou personalizat cu ceva ce ii place lui mult?
Acuma fara suparare, cred ca e destul poza voastra, daca chiar vrei sa vada lumina soarelui tricoul pe el, nu are nevoie de inimioare roz sau xoxo
Probabil ar fi mai dragut daca ai scrie numele cu care voi va alintati de ex puiu iubi sau chiar numele voastre i love you deja este prea popular fii creativa
Daca tot vrei ceva personalizat, iti recomand o perna, ori un breloc pe care sigur o sal poarte.
Eu zic ca ai putea scrie fix sub poza numele lui si textul " Numele on me" adica intelegi este pe tine cand ai trcioul